Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

WD My Passport 2TB USB 3.0, moder

Znamka: wd

Spletna cena

87,23 

Cena vključuje DDV.

WD My Passport 2TB USB 3.0, moder

Na voljo po naročilu

Šifra: WDBYVG0020BBL-WESN Kategoriji: ,

WD My Passport 2TB USB 3.0, moder

WD My Passport 2TB USB 3.0, moder

Disk My Passport ™ je zaupanja vreden, prenosni disk, ki omogoča varno in zanesljivo hrambo vaših podatkov.

Z novim elegantnim dizajnom, ki se prilega dlani in ima dovolj prostora za shranjevanje, organiziranje in deljenje vaših fotografij, videoposnetkov, glasbe in dokumentov.

Programska oprema WD Backup ™ in zaščita z geslom, pomagata varovati vsebino vašega digitalnega življenja.

 

Vmesnik: USB 3.0

Hitrost prenosa: 5 Gb/s

Kapaciteta: 2TB

Barva: moder

  • Pogon My Passport je zaupanja vreden prenosni pomnilnik, ki vam daje samozavest in svobodo za nadaljnje življenje. Z novo, elegantno obliko, ki se prilega vaši dlani, je prostora za shranjevanje, organiziranje in skupno rabo fotografij, video posnetkov, glasbe in dokumentov. Pogon My Passport, ki je popolnoma združen s programsko opremo WD Backup ™ in zaščito z geslom, pomaga varovati vsebino vašega digitalnega življenja.
  • Izkoristite svoje potovanje kar najbolje s slogom, ki vam ustreza. Novi My Passport je bil preoblikovan tako, da vsebuje priročen, tanek faktor in je na voljo v različnih živih barvah.
  • Poskrbite, da se vse, kar ustvarite na svoji življenjski poti – fotografije, videoposnetki, glasba in dokumenti – ne izgubi. Pogon My Passport je opremljen s programsko opremo WD Backup ™, ki jo lahko nastavite tako, da se samodejno zažene po vašem urniku. Preprosto izberite čas in pogostost za varnostno kopiranje pomembnih datotek iz sistema na pogon My Passport.
  • Zaščitite svojo digitalno življenjsko vsebino z zaščito z geslom My Passport in vgrajeno 256-bitno strojno šifriranje AES. Preprosto aktivirajte zaščito z geslom in nastavite svoje osebno geslo s pomočjo WD Discovery ™.
  • Prenosna shramba My Passport Super Easy je takoj pripravljena, vključno z vsemi potrebnimi kabli. Z SuperSpeed ​​USB pa lahko hitro začnete varnostno kopirati vse v svojem življenju in se voziti naprej.

 

Teža 0,25 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Kapaciteta diska

2TB

Format diska

2.5"

Tip diska

Zunanji

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica

Live chat