Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

ALL IN ONE SAM4S TITAN S560 4/120 WIN

Znamka: sam4s

Spletna cena

839,00 

Cena vključuje DDV.

ALL IN ONE SAM4S TITAN S560 4/120 WIN

ALL IN ONE SAM4S TITAN S560 4/120 WIN

ALL IN ONE SAM4S TITAN S560 4/120 WIN

Odziven in natančen 15-palčni projektivni kapacitivni zaslon na dotik SAM4S Titan je izjemno vzdržljiv v večini okolij, vključno pri stiku z vodo, prahom in maščobo. Kapacitivne plošče na dotik SAM4s Titan se bodo aktivirale z golim prstom ali s kapacitivnim pisalom, kar uporabnike odvrne od uporabe navadnih svinčnikov, kreditnih kartic ali ostrih predmetov, kar bi lahko zmanjšalo življenjsko dobo sprednje plošče na dotik. Poleg tega ima zaslon zelo žive in jasne barve, kar izboljšuje kakovost uporabniškega vmesnika POS.

Sam4s Titan, ki vključuje najnovejši procesor brez ventilatorja Intel Celeron, združuje hitrost in učinkovitost ter tiho delovanje, je eden najbolj stroškovno učinkovitih in najtišjih PC POS terminalov v svojem razredu. Skupaj z vgrajenim SSD-jem zagotavlja, da pogon SSD ostane brez prahu in drugih vdorov, kar je idealno za težka maloprodajna in gostinska okolja.

SAM4S Titan je s svojim zaslonom brez okvirjev na večkratni dotik, ki je odporen proti polivanju, in ergonomskim dizajnom, eden najbolj elegantnih prodajnih terminalov v svojem sektorju.

S tradicionalnim stojalom ali možnostjo VESA za pritrditev na steno in drog se nudi še večja prilagodljivost namestitve.

SAM4S Titan je opremljen z zunanjim napajalnikom za enostavno zamenjavo. Zanesljiv in dostopen sistem POS terminal SAM4S Titan PC ima številne dodatne prednosti, zaradi česar je odlična vrednost za ta denar in odlična naložba v vašo POS opremo.

Računalnik All In One za blagajne v gostinstvu in v maloprodaji.
15″ touchscreen capacitive LED LCD (1024 x 768)
Intel Celeron J6412 Quad Core up to 2.6GHz
SSD 120GB
RAM 4GB
Interfaces:
Serial 3 Ports (RI/5V/12V BIOS Selectable)
USB 6 Ports (5 Ports USB 2.0, 1 Port USB 3.0)
Ethernet, VGA, Drawer, Audio,
Win 10 IoT
black
Warranty: 36 months

OPCIJE:
MSR 1/2/3 Track Support (USB)
Customer Display 15′ LED LCD (1024 x 768) Normal/Flat
9.7′ LED LCD (1024 x 768) Flat
VFD (20CH x 2Line)
VFD (256 x 32 Graphic) Proizvedeno v Koreji

Več informacij: Sam4S TITAN S Series

Za dodatne informacije ali modele nam pišite na info@krajnik.si

ali pokličite 04 50 20 300

Blagajna SAM4S Titan je računalniška blagajna vse v enem, ki združuje sodobno estetiko, modularno prilagodljivost in trgovsko zanesljivost. Zasnovana je posebej za prodajno mesto in ponuja 15,6-palčni ali zaslon na dotik, izbiro Intelovih procesorjev in integrirano razširitveno vozlišče za povezavo zunanje opreme, ki jo potrebujete – dodatni monitor, prikazovalnik za stranke, POS terminal, predal, POS tiskalnik, čitalnik črtne kode ali tehtnica.

Sam4S je Korejski proizvajalec POS računalniške opreme kar zagotavlja visoko kvaliteto. V naši regiji je ta proizvajalec vse popularnejši. Proizvajalec Sam4S proizvaja različne tipe POS računalnikov, POS tiskalnikov, predalov in raznih terminalov. Vsi so odporni na prah in vlago, tako da so primerni za trgovine in gostinstvo. Sam4S računalnike vse v enem lahko s pridom uporabite tudi kot računalnik na liniji v proizvodnji ali v skladišču. Računalniki imajo 3 letno garancijo, kar vam zagotavlja dolgoročno nižje stroške poslovanja in večjo zanesljivost delovanja.

Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Procesor

Intel Celeron

Kapaciteta rama

4GB

Kapaciteta diska

120GB SSD

Operacijski sistem

Windows 10 IoT

Diagonala zaslona

15"

Zaslon na dotik

Da

Vrsta zaslona

Kapacitivni

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica

Live chat