Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

WD My Passport 4TB USB 3.0, moder

Znamka: wd

Spletna cena

140,14 

Cena vključuje DDV.

WD My Passport 4TB USB 3.0, moder

Na voljo po naročilu

Šifra: WDBPKJ0040BBL-WESN Kategoriji: ,

WD My Passport 4TB USB 3.0, moder

WD My Passport 4TB USB 3.0, moder

Disk My Passport ™ je zaupanja vreden, prenosni disk, ki omogoča varno in zanesljivo hrambo vaših podatkov.

Z novim elegantnim dizajnom, ki se prilega dlani in ima dovolj prostora za shranjevanje, organiziranje in deljenje vaših fotografij, videoposnetkov, glasbe in dokumentov.

Programska oprema WD Backup ™ in zaščita z geslom, pomagata varovati vsebino vašega digitalnega življenja.

Vmesnik: USB 3.0

Hitrost prenosa: 5 Gb/s

Kapaciteta: 4TB

Barva: moder

  • Pogon My Passport je zaupanja vreden prenosni pomnilnik, ki vam daje samozavest in svobodo za nadaljnje življenje. Z novo, elegantno obliko, ki se prilega vaši dlani, je prostora za shranjevanje, organiziranje in skupno rabo fotografij, video posnetkov, glasbe in dokumentov. Pogon My Passport, ki je popolnoma združen s programsko opremo WD Backup ™ in zaščito z geslom, pomaga varovati vsebino vašega digitalnega življenja.
  • Izkoristite svoje potovanje kar najbolje s slogom, ki vam ustreza. Novi My Passport je bil preoblikovan tako, da vsebuje priročen, tanek faktor in je na voljo v različnih živih barvah.
  • Poskrbite, da se vse, kar ustvarite na svoji življenjski poti – fotografije, videoposnetki, glasba in dokumenti – ne izgubi. Pogon My Passport je opremljen s programsko opremo WD Backup ™, ki jo lahko nastavite tako, da se samodejno zažene po vašem urniku. Preprosto izberite čas in pogostost za varnostno kopiranje pomembnih datotek iz sistema na pogon My Passport.
  • Zaščitite svojo digitalno življenjsko vsebino z zaščito z geslom My Passport in vgrajeno 256-bitno strojno šifriranje AES. Preprosto aktivirajte zaščito z geslom in nastavite svoje osebno geslo s pomočjo WD Discovery ™.
  • Prenosna shramba My Passport Super Easy je takoj pripravljena, vključno z vsemi potrebnimi kabli. Z SuperSpeed ​​USB pa lahko hitro začnete varnostno kopirati vse v svojem življenju in se voziti naprej.
Teža 0,35 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Kapaciteta diska

4TB

Format diska

2.5"

Tip diska

Zunanji

Košarica

Live chat