Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Getac robustni računalniki za težje pogoje dela

Getac ZX70 Select Solution SKU, USB, BT, Wi-Fi, 4G, GPS, Android

Getac robustni računalniki za težje pogoje dela

Getac je vodilni svetovni proizvajalec robustnih računalnikov in tabličnih računalnikov za težje pogoje dela, ki so namenjeni za delo v najzahtevnejših pogojih, kot so delo v naravi, gradbeništvu, rudnikih, industriji, letalstvu, reševalna vozila, gasilci in reševalci, pomorstvu, vojski in policiji, za komunalne redarje, za delo v skladiščih, v gozdarstvu in v kmetijstvu. Na spletni strani 1 lahko najdete več informacij o izdelkih, ki jih ponujamo.

Naše stranke v več EU državah Getac računalnike uporabljajo na pomorskih postajah na morju in pod morjem, v letalstvu, v kmetijstvu, geodeziji, rudarstvu, gradbeništvu, gozdarstvu in drugih podobnih dejavnostih.

Podjetje Krajnik je eden večjih distributerjev robustnih računalnikov Getac za težje pogoje dela v širši regiji. Opremo Getac ponujamo preko naših hčerinskih podjetij tudi v drugih državah.

Računalniška oprema Getac je odporna na prah, vlago, padce in druge zunanje dejavnike. Visoka kvaliteta in zaščita omogoča tudi visoko zanesljivost delovanja v vseh pogojih.

Getachttps://krajnik.si/?post_type=product&s=getac&asp_active=1&p_asid=1&p_asp_data=1&filters_initial=1&filters_changed=0&qtranslate_lang=0&woo_currency=EUR&current_page_id=161266

Košarica

Live chat