Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Nalepke za nakit, zlatarne, očala, ure in bižuterijo

Nalepke za zlatarne, očala, ure in bižuterijo

Nalepke za nakit, zlatarne, očala, ure in bižuterijo

Pri ponudbi in predstavitvi izdelkov kot so prstani, verižice, ure, očala, nakit in podobno, je pomembno da izstopite iz povprečja in zasijete. Visoko kakovostno zlato, čiste linije, prefinjen okus in premišljeno izbrani kamni. Pomembno je da so artikli pravilno predstavljeni in označeni brez da bi kazili bistvo izdelka.

Tu ponujamo kvalitetno profesionalno rešitev mi! Številnim draguljarnam, zlatarnam in optikom, ki nam že zaupajo, nudimo kvalitetne in hitre rešitve, ki so primerne tudi za vašo trgovino ali proizvodnjo nakita.

Nalepka je s svojo obliko zasnovana za uporabo v zlatarstvu, pri urarstvu, nakitu, bižuteriji in za očala. Lepilo je narejena iz posebne zmesi, ki pri odlepljanju ne pušča sledi na podlago. Sama po sebi pa izgleda estetsko dopolnilo izdelku, ki ga ponujate. 

Na ta način je označevanje izdelkov brez skrbi, da bo izdelek poškodovan. Za izpis nalepk priporočamo zanesljive namizne tiskalnike Bixolon, ki zagotavljajo kvaliteten in natančen izpis.

Pokličite nas in se pozanimajte za nalepke kot vam ustrezajo. Ponujamo nalepke in tiskalnike za različne namene od proizvodnje, skladišč pa do trgovine

Nalepke za zlatarne, očala, ure in bižuterijo

Posebne nalepke za tekstil, za čistilnice, za domove ostarelih, hotele in podobno

Vse informacije: Info@krajnik.si

Telefon: 04 50 20 300

Košarica

Live chat