Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Blog #2

LS Retail Programska rešitev, ki opremlja vaš modni in obutveni posel od glave do pete

Zadovoljite potrebe strank, optimizirajte skladiščno mešanico, zmanjšajte stroške in poenostavite procese v celotni dobavni verigi!

Modni trgovci na drobno se morajo prilagajati in delovati hitro. Vendar je to težko izvedljivo, če za upravljanje različnih delov podjetja uporabljate številne nepovezane informacijske sisteme.

S programsko opremo LS Retail lahko z enim samim sistemom upravljate celotno maloprodajno verigo oblačil in obutve – od izdelkov do dobaviteljev, od osebja do prodaje, do sestankov in dogodkov, v trgovini in na spletu.

Uporaba enotne platforme pomeni nižje stroške IT, vendar je to šele začetek. Trgovci na drobno z modnimi oblačili nam povedo, da z našo enotno platformo dobijo popoln nadzor nad stroški in procesi ter jasne poslovne podatke. Tako lahko sprejemajo pametne odločitve, ki prinašajo oprijemljivo vrednost: več vračajočih se strank, več izdelkov, prodanih po polni ceni, in nižje stroške.

Uporabite zmogljivo funkcionalnost, zasnovano posebej za trgovce na drobno z modnimi oblačili – od upravljanja sezonskosti do proračunov in kompleksnih promocij – da ostanete konkurenčni in ste vedno prva izbira za svoje stranke.

Upravljajte artikle v vseh njihovih različicah

Ves čas veste, katere artikle imate in v kakšnih količinah, česa ni na zalogi in kaj je na poti.

 • Imejte jasno sliko o tem, kaj je na voljo in kje, ter zagotovite preglednost zalog kupcem v vaši spletni trgovini.
 • Imejte jasen vpogled v zgodovino prodaje vsakega artikla, od sprememb cen do aktivnih ponudb, do dobičkonosnosti artikla do ocenjenih ravni zalog ob koncu sezone.
 • Vsakemu predmetu dodelite dimenzije (npr. barva, velikost, slog …), da izboljšate vzdrževanje zalog in natančno prilagodite preureditev različic.
 • Zagotovite si pravo zalogo. Ugotovite, kako dolgo bodo zaloge trajale, in ugotovite, kateri izdelki so premalo obremenjeni in kateri so preobremenjeni.

Naročite prave artikle in jih pametno razdelite

Optimizirajte dopolnjevanje zalog. Sistem ponuja različne ravni uporabniškega nadzora, ki vam pomaga upravljati različne vrste izdelkov.

 • Upravljajte proračune za prodajo s funkcijo odprtega nakupa.
 • Upravljajte sezonske artikle od načrtovanja nakupnega procesa, do dodelitve trgovinam na podlagi razpoložljivega prostora in načrtujte ravni varnostnih zalog za skladišče.
 • Dosezite optimalne ravni zalog s samodejnim dopolnjevanjem. Programska oprema izračuna varnostne zaloge na podlagi variacij v prodaji.
 • Inteligentni algoritmi vam povedo, kaj naročiti na podlagi trendov v zgodovini prodaje in zunanjih dejavnikov. Poganja ga dodatek za napovedovanje povpraševanja LS Forecast.

Izvajajte ponudbe in promocije, ki prinašajo donose

Vodite splošne in ciljno usmerjene kampanje, spremljajte njihovo učinkovitost in prilagodite svojo strategijo za povečanje zvestobe in prihodkov.

 • Od »Kupite enega, dobite dva« do popustov in sezonskih razprodaj, ustvarite želene ponudbe in promocije ter jih aktivirajte za nekatere ali vse lokacije svojih trgovin ali stranke. Aktivne ponudbe se uporabljajo samodejno – brez dodatnega dela za vaše blagajne.
 • Izboljšajte svojo storitev za stranke s prilagojenimi priporočili izdelkov. Dodatek LS Recommend uporablja umetno inteligenco za vnos ustreznih predlogov izdelkov na spletno mesto e-trgovine in na POS.
 • Ustvarite večstopenjski program zvestobe in poskrbite, da se člani počutijo posebne z nagradami, prilagojenimi ponudbami, promocijami in kuponi.

Postanite pravi večkanalni prodajalec

Ko uporabljate eno platformo za vse svoje kanale, lahko ponudite dosledne, prilagojene izkušnje povsod, kjer vaše stranke nakupujejo.

 • Centralno upravljajte artikle, cene, ponudbe, promocije: sistem samodejno posodablja prodajno mesto, spletno mesto e-trgovine in vse druge stične točke.
 • Dovolite strankam, da kupujejo prek spleta in da jim nakup pošljejo domov, ali pa ga po želji prevzamejo na lokaciji trgovine ali kje drugje.
 • Dovolite strankam, da naročajo POS artikle, ki so na voljo na drugih lokacijah trgovin, v skladišču ali pri prodajalcih.
 • Dovolite strankam, da izdelke vrnejo ali zamenjajo v kateri koli trgovini, ne glede na to, ali so izdelke kupili v drugi trgovini ali na spletu.

Povzeto po članku LS Retail.

Košarica

Live chat