Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Zebra DS3608-SR, 2D, SR, multi-IF, kit (USB), black, green

Znamka: zebra

Spletna cena

515,43 

Cena vključuje DDV.

Zebra DS3608-SR, 2D, SR, multi-IF, kit (USB), black, green

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: DS3608-SR3U4600VZW Kategoriji: ,

Zebra DS3608-SR, 2D, SR, multi-IF, kit (USB), black, green

Zebra DS3608-SR, 2D, SR, multi-IF, kit (USB), black, green

handheld scanner, industry, 2D, imager (standard range), multi-interface (RS232, KBW, USB), protection class: IP67, incl.: cable (USB), colour: black, green

Za ostale modele čitalcev nam pišite na info@krajnik.si

NEUSTAVLJIVA ZMOGLJIVOST ZA ZAJEM ČRTNE KODE STANDARDNE LOČLJIVOST 1D / 2D

Kot član skenerjev Zebra 3600 Ultra-Rugged, so praktično neuničljivi 1D / 2D DS3608-SR kabelski in brezžični skenerji DS3678-SR pripravljeni za najtežja okolja na svetu – skladišče in proizvodna tla. Zasnovani so tako, da zajamejo skoraj vsako črtno kodo od bližnjega stika do oddaljenosti 5 ft./ 1,5 m, na njih pa so naložene funkcije, ki zagotavljajo resnično neustavljivo delovanje, na novo definirajo zanesljivost in preprostost upravljanja. Rezultat? Z zanesljivim, hitrim in natančnim skeniranjem boste morali dvigniti kakovost svojih izdelkov in storitev za stranke na naslednjo višjo raven.

ZAJEMITE VEČ ČRTNIH KOD Z ENIM SKENIRANJEM

Poleg vrhunske zmogljivosti skeniranja, izjemno robustnega dizajna in neprimerljivega upravljanja, imate na voljo več funkcij, ki ta skener olajšajo kot kadarkoli prej za svoje delavce, vključno s posebnim načinom, ki hkrati zajame vse ali posebne črtne kode na nalepki z veliko črtnimi kodami ; ciljni vzorec za prvi natančen zajem črtnih kod na izbirnih seznamih; načini povratnih informacij med mešanjem in ujemanjem, tako da lahko delavci vidijo, slišijo ali občutijo uspešno pregledovanje; izjemna temperatura prilagajanja, za uporabo v zamrzovalniku in še več.

Teža 0,51 kg
Proizvajalec

Povezljivost

USB

Branje kode

2D

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica

Live chat