Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Samolepilne etikete za termalne tiskalnike

Spletna cena

Cena vključuje DDV.

Samolepilne etikete za termalne tiskalnike

Samolepilne etikete za termalne tiskalnike

Samolepilne etikete za termalne tiskalnike

Velika izbira samolepilnih etiket na kolutu / roli za vse vrste termalnih tiskalnikov.

Samolepilne etikete se uporabljajo pri označevanju vseh vrst izdelkov in v številnih oblikah, tehnikah, materialih in izvedbah. Primerne so za naslavljanje pisem, označevanje izdelkov, izpis črtnih kod, oštevilčenje izdelkov, naslavljanje paketnih pošiljk itd.. Po želji vam lahko poleg dimenzij iz seznama, dobavimo katerokoli drugo dimenzijo.

PREDNOSTI:

  • širok izbor dimenzij
  • širok izbor materialov (termo eco, crom, termo top, polipropen, metalizirane, prozorne,…)
  • širok izbor lepil (standardno, odlepljivo, lepilo za posebne namene, kot so vlažni pogoji, nizka/visoka temperatura, …),

Nekatere etikete so primerne za visoke temperature, nekatere za nizke. Nalepke imajo lahko različna lepila zaradi katerih delimo nalepke na odlepljive, s standardnim lepilom in nalepke z močnim lepilom.
Termo eco nalepke se priporoča za označevanje artiklov za sprotno porabo, imajo standardno lepilo.
Termo top material priporočamo vsem, ki potrebujejo močnejšo nalepko z močnejšim lepilom. Uporabljajo se tudi za zahtevnejša okolja, kot je vlaga in nižje temperature.
Odlepljive etikete imajo dober oprijem na različnih podlagah, hkrati pa so lahko odstranljive in ne puščajo sledi lepila. Odlične so za steklarje in tudi drugod za označevanje cen, deklaracij, navodil ali podatkov o skladiščenju na izdelkih, kjer nalepko kasneje brez težav odstranimo.
Vremensko odporne poliesterske etikete so prilagojene za uporabo v najtežjih pogojih, tudi na prostem.

Termo nalepke

Termo nalepke je moč dobiti v dveh cenovnih razredih, cenovno dostopnejše termo eco nalepke ter termo top nalepke z močnejšim lepilom. Najbolj pogosto so termo etikete uporabljene v logistiki, industriji, trgovini in na številnih drugih področjih. Pomanjkljivost, ki jo prinaša uporaba termo nalepk je občutljivost na UV žarke in temperaturna občutljivost, saj te na soncu hitro zbledijo, medtem ko na visokih temperaturah posivijo. Termo etikete je mogoče dobiti z odlepljivim lepilom, navadnim lepilom ter močnih lepilom. Nalepke z lepilom za zamrzovanje se značilno uporabljajo v živilski industriji.
Nalepke so na kolutih ali rolah in nanje večinoma tiskamo direktno.

Crom etikete

Premazane etikete ali crom samolepilne etikete s polsijajnim izgledom so ponavadi izdelane iz navadnega papirja, ki pa je povoščen, zaradi česar so bolj obstojne kot običajne termo etikete. Na premazane etikete se tiska s termo transfer tiskalnikom in za tisk je potrebna folija/ribon v kombinaciji vosek/smola.

Polipropilenske nalepke

Polipropilenske etikete so dokaj trajne, material polipropilen je raztegljiv material. Bele etikete iz polipropilena so zelo splošno uporabljene v farmaciji, v knjižnicah za označevanje knjig, označevanje strojev.

Nalepke iz polietilena

Polietilen je primeren za aplikacije, ki zahtevajo odpornost na vodo oz. vlago, oljne tekočine ter kemikalije. Nalepke iz polietilena so bolj raztegljive in se pogosto uporabljajo za zelo ukrivljene površine kot so epruvete v farmaciji.

Metalizirane nalepke iz poliestra (PET-a)

Metaliziran poliester (PET) v najvišjem kvalitetnem rangu med materiali za nalepke, hkrati pa tudi med bolj obstojnimi. Metalizirane nalepke so najbolj značilno uporabljajo za označevanje naprav in elektronskih vezij ter označevanje osnovnih sredstev. Ponavadi so obstojne na neagresivna čistila, oljne tekočine ter so odporne na vodo.

Samolepilne etikete za termalne tiskalnike

Za dodatne informacije nam pišite na info@krajnik.si

Morda vam bo prav tako všeč…

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat