Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

WD BLACK P10 5TB USB 3.0, črn

Znamka: wd

Spletna cena

169,53 

Cena vključuje DDV.

WD BLACK P10 5TB USB 3.0, črn

Na voljo po naročilu

Šifra: WDBA3A0050BBK-WESN Kategoriji: ,

WD BLACK P10 5TB USB 3.0, črn

WD BLACK P10 5TB USB 3.0, črn

WD_BLACK P10 Game Drive

Prenosni disk za shranjevanje tvoje zbirke iger.

Izboljšajte zmogljivost svoje konzole ali PC-ja. To je vrhunski zunanji trdi disk z zmogljivostjo do 5TB, izdelan posebej za igralce, ki želijo razširiti potencial svoje konzole ali osebnega računalnika, tako da shranijo svojo knjižnico iger na prenosni disk. Vzemite igre s seboj.

Vmesnik: USB A 3.2 Gen 1

Hitrost prenosa: 5 Gb/s

Kapaciteta: 5TB

Barva: črn

  • WD_BLACK ™ P10 Game Drive daje vaši konzoli ali osebnemu računalniku orodja za izboljšanje učinkovitosti, ki jih potrebuje za ohranjanje konkurenčnosti. Njegov vrhunski zunanji trdi disk z zmogljivostjo do 5 TB, zasnovan posebej za igralce računalniških iger, ki želijo razširiti potencial svoje konzole ali osebnega računalnika, tako da shranijo svojo knjižnico iger v tekoči obliki. Zdaj, z WD_BLACK ™ P10 Game Drive, lahko svojo igro vodite tako, kot ste izbrali.
  • Ko knjižnica iger raste, boste potrebovali prostor za shranjevanje novih zakladnih naslovov, skupaj z dodatnim prostorom za shranjevanje starih priljubljenih. WD_BLACK ™ P10 Game Drive je na voljo do 5 TB , s čimer lahko shranite do 125 iger , zato vam ni treba kompromitirati, katere igre želite izbrisati na konzoli ali računalniku, da boste imeli prostora za nove. 
  • Hitro vstopite v igro, ne glede na to, kje ste. Preprosto prenosljiv in zelo trpežen faktor oblike WD_BLACK ™ P10 Game Drive vam omogoča, da svojo knjižnico nosite s seboj, kamor koli greste. Preprosto priključite, prijavite se in že ste pripravljeni igrati katero koli igro v svoji želeni zbirki.

 

Teža 0,33 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Kapaciteta diska

5TB

Format diska

2.5"

Tip diska

Zunanji

Košarica

Live chat