Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Ugreen USB 3.0 4-portni USB hub, 1M – Box

Znamka: ugreen

Spletna cena

14,58 

Cena vključuje DDV.

Ugreen USB 3.0 4-portni USB hub, 1M – Box

Na voljo po naročilu

Šifra: 80657 Kategorije: , ,

Ugreen USB 3.0 4-portni USB hub, 1M – Box

Ugreen USB 3.0 4-portni USB hub, 1M – Box

80657

UGREEN 4-PORT USB 3.0:
povezuje do 4 naprave USB z vašim osebnim ali prenosnim računalnikom, kot so zunanji trdi diski, bliskovni pogoni USB, miška, tipkovnica, slušalke USB, zvočniki, pomnilniške kartice, tipkovnica, miška in še veliko več USB naprave, itd. To vas varuje pred težavami pri večkratnem priklapljanju in odklapljanju.

USB HUB SUPER HITROSTI s 5 GBPS:
Razširitveno zvezdišče USB podpira izjemno hitrejši prenos podatkov do 5 Gbps – 10-krat hitreje kot zvezdišče USB 2.0 (480 Mbps), ki lahko prenese HD filme ali datoteke v samo nekaj sekundah. Je nazaj *združljiv z USB 2.0, 1.1 in 1.0. Status LED omogoča enostavno spremljanje stanja povezave.

S PODALJŠEVKOM USB 3.0:
To vozlišče USB 3.0 s podaljšanim kablom lahko razširi težko dostopna vrata USB na namizju na želeno lokacijo, zaradi česar je dobra izbira za namizne računalnike. Poleg tega priročna in kompaktna oblika ponuja idealen način za hiter dostop do vaših naprav USB kjer koli.

ŠIROKA ZDRUŽLJIVOST:
USB razdelilnik je združljiv z Windows 10/8/8.1/7 / Vista / XP in Mac OS X, Linux in Chrome OS. Plug & play, gonilnik ni potreben.

STABILNO IN VARNO:
Z vgrajeno zaščito pred prenapetostjo in tokom lahko to polnilno vozlišče USB s 4 vrati varuje vaše digitalne naprave in podatke.

Dodaten napajalnik:
Dodatni napajalni vmesnik mikro USB na zadnji strani zvezdišča vam bo pomagal pri zagotavljanju dodatne energije, ko priključite naprave z visoko močjo, kot je trdi disk velike zmogljivosti. Za napajanje lahko uporabite polnilnik pametnega telefona.

Teža 0,10 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Košarica

Live chat