Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Ugreen HDMI M na Ž Adapter kotni – polybag

Znamka: ugreen

Spletna cena

3,09 

Cena vključuje DDV.

Ugreen HDMI M na Ž Adapter kotni – polybag

Na voljo po naročilu

Šifra: 20109 Kategorije: , ,

Ugreen HDMI M na Ž Adapter kotni – polybag

Ugreen HDMI M na Ž Adapter kotni – polybag

20109

Ugreen High Speed HDMI Moški in Ženski adapter z desnim kotom vam omogoča priročen način za dosego teh težko dostopnih mest. Ugreen HDMI kotni adapter vam omogoča prilagodljivost, ki jo potrebujete, ne da bi pri tem tvegali prekomerno upogibanje kablov HDMI, kar lahko poškoduje kabel ali še hujše priključke vaše opreme. Poleg tega pomaga olajšati obremenitev na točki povezave, da se odpravijo poškodbe vrat HDMI na vaših napravah.

Lastnosti:

– Priključki: HDMI Moški (tip A), HDMI ženski kotnik (tip A);

– S pozlačenimi konektorji, ki so odporni proti koroziji in obenem zagotavljajo optimalen prenos signala;

Če je za vas pomembno, da so elektronski dodatki kakovostni in preprosti za uporabo, izberite izdelke Sandberg. Naša miselnost „Informacijska tehnologija za vsakogar“ je del vsega, kar počnemo. Od ustanovitve leta 1985 so to preprosto filozofijo s pridom uporabljali zasebni potrošniki, ustanove in podjetja. Distributerji in prodajalci cenijo razpoložljivost in nabor izdelkov, preproste postopke in izredno redke okvare. Vsako leto je uporabnikom v več kot 65 državah prodanih več kot pol milijona izdelkov Sandberg.
Sandberg v celoti podpira kanal informacijske industrije, dobavlja pa izključno distributerjem. Izdelki Sandberg so dobro znani in prisotni po Evropi, Bližnjem vzhodu in nekaj drugih območjih.
Teža 0,05 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Povezani izdelki

Košarica

Live chat