Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Toner Kyocera Mita TK-5140M (škrlatna), original

Znamka: kyocera

Spletna cena

132,72 

Cena vključuje DDV.

TONER KYOCERA MAGENTA ZA P6130, M6530, M6030 za 5.000 st.

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Toner Kyocera Mita TK-5140M (škrlatna), original

TK-5140M

Original toner

Kapaciteta: za 5000 strani

Za tiskalnike:

Kyocera ECOSYS M-6030 cdn
Kyocera ECOSYS M-6530 cdn
Kyocera ECOSYS P-6130cdn

Za morebitne druge modele nam pišite na info@krajnik.si

Original tonerji:

  • Originalni potrošni material je izdelan z najvišjo kakovostjo in stopnjo natančnosti. Tonerji so izdelani za zagotavljanje najboljše kakovosti tiskanja. Imajo veliko nižjo stopnjo in manjšo verjetnost, da bi puščal sledi pri tiskanju ali pa celo verjetnost razlitja. To je glavni razlog, zakaj proizvajalci tiskalnikov priporočajo uporabo originalnih tonerjev in črnil, saj trdijo da so funkcije tiskanja slabše in vplivajo na sam tiskalnik. Prav tako pa je dokazano, da se življenjska doba tiskalnika skrajša z uporabo ne originalnega potrošnega materiala. Če vaše delo temelji na višji kakovosti in želite zagotoviti najvišji kakovostni tisk, potem zagotavljamo, da je uporaba original tonerjev najboljša izbira za vas.
  • Čeprav bodo proizvajalci neoriginalnih tonerjev trdili, da so le-ti po kvaliteti enaki kot originalni, pa so zadnja testiranja Spencer Laba dokazala nasprotno. Pri več kot 50% neoriginalnih tonerjev se je namreč prikazala težava. Pri testiranju originalnih tonerjev pa do tega ni prišlo.
    Neoriginalni tonerji so lahko v 28% nefunkcionalni že ob nakupu ali imajo krajšo življenjsko dobo.
  • Kadar govorimo o ceni tonerja, moramo zajeti njegovo celotno vrednost, saj je v tem več kot samo cena tonerja. Tonerji, ki delujejo, bodo tako tudi zagotovili, da se vaš zaposleni ne bo potreboval ukvarjati še s težavami okrog kartuš in tonerjev. Prav tako se ob stalni kakovosti tiska izognete večkratnemu tiskanju, kar prihrani čas, omeji število uporabljenih tonerjev in tako zmanjša stroške tiskanja. Morda lahko pri kompatibilnih tonerjih prihranite danes, vendar lahko že jutri spet zapravite več, zaradi nedelovanja.
    Upoštevati je potrebno tudi morebitne težave s kompatibilnimi tonerji – kot je ponovno tiskanje in težave z zanesljivostjo teh tonerjev, ki nas zaradi tega lahko stanejo tudi do 20% več kot originali.
Teža 0.42 kg
Proizvajalec

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat