Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Slušalke Sennheiser HD 560S

Znamka: sennheiser

Spletna cena

160,24 

Cena vključuje DDV.

Slušalke Sennheiser HD 560S

Na voljo po naročilu

Šifra: VOISEN340 Kategoriji: ,

Slušalke Sennheiser HD 560S

Slušalke Sennheiser HD 560S

Sennheiser HD 560S so audiofilske slušalke odprtega tipa, ki prinašajo izjemno natančen referenčni zvok. Pod kotom nameščena gonilnika v slušalkah ustvarita optimalno trikotno postavitev poslušanja, kot jo najdemo v studiih s Hi-Fi zvočniki. Pri HD 560S ni kompromisa niti pri udobju – tega zagotavljata mehki ušesni blazinici iz velurja in odprti ohišji slušalk, ki poskrbita za dobro zračenje.

Paket vsebuje

  • Slušalke Sennheiser HD 560S
  • Kabel s 6,3 mm konektorjem (3 m)
  • 6,3 mm v 3,5 mm adapter
  • Dokumentacija

 

  • HD 560S prinašajo izjemno natančen referenčni zvok, ki audiofilom omogoča A/B primerjavo ojačevalnikov, zvočnih kartic, formatov zapisa zvoka ipd. Celoten frekvenčni spekter je enakomerno zastopan. Magneta gonilnikov nudita visoko učinkovito moč, njun prefinjen sistem dušenja pa upravlja zračenje – ta kombinacija se odraža v bolj globokem basu in omilitvi popačenja zvoka.
  • HD 560S imajo odprto zasnovo slušalk, kar zagotavlja naravno propagacijo zvočnih valov. Gonilnika, nameščena pod kotom s tehologijo E.A.R. (Ergonomic Acoustic Refinement), ustvarita optimalno trikotno postavitev poslušanja, kot jo najdemo v studiih s Hi-Fi zvočniki. Tako ni potrebe po zvočni izolaciji sobe, v kateri poslušamo, ampak iz HD 560S takoj slišimo nevtralen zvok, ki je neodvisen od prostora.
  • Čeprav so HD 560S glede zvoka narejene po vzoru priljubljenih HD 660S, pa je udobje bolj podobno ultra-lahkim HD 599. Izdelane so tako, da jih skoraj ne boste občutili na glavi. Ušesni blazinici iz velurja sta izjemno mehki, zahvaljujoč odprtim posodicam slušalk pa je poskrbljeno tudi za odlično zračenje. Ušesa tako ne bodo nikoli postala vroča.

Splošno

Tip naprave Slušalke
Tip slušalk Naglavne
Brezžična povezava Ne
Priklop 3,5 mm in 6,3 mm
Nadzorna ploščica Ne
Mikrofon Ne
Aktivna zvočna izolacija Ne

Podrobnosti

Frekvenčni odziv 6 – 38000 Hz (-10 dB)
Impedanca 120 Ω
SPL 110 dB (1 kHz / 1 V RMS)
Harmonična distorzija (THD) < 0.05 % (1 kHz / 90 dB SPL)
Dolžina kabla 3 m
Teža 240 g
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Vmesnik

3.5 mm

Vrsta slusalk

Žične

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat