Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Seagate NAS trdi disk 6TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Znamka: seagate

Spletna cena

244,87 

Cena vključuje DDV.

Seagate NAS trdi disk 6TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Na voljo po naročilu

Šifra: ST6000NT001 Kategorije: , , Oznaka:

Seagate NAS trdi disk 6TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Seagate NAS trdi disk 6TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

ST6000NT001

Seagate diski serije NAS IRONWOLF presegajo standardne namiznih diskov v vseh pogledih. Zanesljivost, velika kapaciteta, neprekosljiva zmogljivost in 24×7 delovanje (non stop), je samo nekaj odlik, ki so vgrajene v diske serije NAS.

Velikost: 3,5″
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 6TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 256MB

Dodatno: senzor vibracij, AgileArray, Rescue Recovery Data Plan – reševanje podatkov – prvi tri leta garancije (preveri dostopnost/veljavnost).

  • Večina podjetij in podatkovnih centrov ni opremljenih s shranjevalniki velike zmogljivosti, ki so ključnega pomena za sledenje današnjemu podatkovnemu gospodarstvu. Seagate-ova več kot 40-letna dediščina shranjevanja je dosegla vrhunec v osrednjem tehnološkem sklopu, ki podjetju prinaša hiperrazširljive stroške in arhitekturno učinkovitost prek programske opreme, silicija, sistemov in inovacij naprav. Vse to brezhibno deluje skupaj, tako da lahko znižate stroške, poenostavite delovne tokove in svojemu podjetju zagotovite konkurenčno prednost.
  • Seagate-ovo inovativno kodiranje za brisanje ADAPT in samopopravljivo shranjevanje ADR omogoča sisteme podatkovnih centrov, ki so trajnejši — in bolj trajnostni.
  • Paralelizem z več aktuatorji MACH.2™ podvoji zmogljivost trdega diska, tako da lahko vzdržujete dogovore o ravni storitev brez žrtvovanja zmogljivosti.
  • Tesno integriran portfelj, zasnovan za učinkovitost shranjevanja v hiperrazsežnosti in mobilnost podatkov brez trenja.
Teža 0,72 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

60

Kapaciteta diska

6TB

Format diska

3.5"

Tip diska

Vgradni

Povezani izdelki

Košarica

Live chat