Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Seagate NAS 12TB 7200 trdi disk SATA 3, 256MB IronWolf

Znamka: seagate

Spletna cena

307,12 

Cena vključuje DDV.

Seagate NAS 12TB 7200 trdi disk SATA 3, 256MB IronWolf

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: ST12000VN0008 Kategoriji: ,

Seagate NAS 12TB 7200 trdi disk SATA 3, 256MB IronWolf

Seagate NAS 12TB 7200 trdi disk SATA 3, 256MB IronWolf

Seagate diski serije NAS IRONWOLF presegajo standardne namizne diske v vseh pogledih. Zaneljivost, velika kapaciteta, neprekosljiva zmogljivost in 24×7 delovanje (non stop) je samo nekaj odlik, ki so vgrajene v diske serije NAS.

Velikost: 3,5″
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 12TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 256MB

Dodatno: Dual-Plane Balance, Vibration Tolerance for Small NAS, senzor vibracij, AgileArrayS

  • Seagate razume vaše edinstvene izzive za shranjevanje podatkov in je z namenom doseganja svojih ciljev ustvaril trde diske (NAS) za shranjevanje (NAS) IronWolf ® in IronWolf Pro 18 TB.
  • Za vse NAS obstajajo IronWolf in IronWolf Pro – vedno vklopljeni, vedno delujoči.
  • Ti trdi diski NAS, izdelani za več uporabniška okolja in visoke obremenitve, so izboljšani s tehnologijo AgileArray  za optimalno zanesljivost in razširljivost sistema.
  • Upravljanje z zdravjem IronWolf (IHM) izboljša splošno zanesljivost sistema s prikazom učinkovitih možnosti preprečevanja, posredovanja in obnovitve. Ko so trdi diski IronWolf ali IronWolf Pro integrirani v združljive sisteme NAS, se zaradi stalnega spremljanja in opozoril uporabnikov splošna zanesljivost sistema poveča.
  • Ko kupite in registrirate pogon IronWolf Pro, je za 3 leta vključen načrt reševalnih obnovitvenih podatkov. V primeru nepričakovane izgube podatkov boste imeli dostop do globalne skupine strokovnjakov za obnovitev podatkov svetovnega razreda.
  • Trdi diski IronWolf s prostornino 4 TB in več so opremljeni s senzorji RV za vzdrževanje zmogljivosti v ohišjih NAS z več ležišči. Pogoni IronWolf Pro so standardno opremljeni z RV senzorji, vgrajenimi za NAS višjega odseka. Pogoni IronWolf in IronWolf Pro, zgrajeni s konvencionalnim magnetnim snemanjem (CMR), zagotavljajo dosledno zmogljivost, ki jo potrebujete.
Teža 0,7 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Kapaciteta diska

12TB

Format diska

3.5"

Tip diska

Vgradni

Košarica

Live chat