Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Sandberg Adapter DisplayPort>DVI

Znamka: sandberg

Spletna cena

12,34 

Cena vključuje DDV.

Sandberg Adapter DisplayPort>DVI

Na voljo po naročilu

Šifra: 508-45 Kategorije: , ,

Sandberg Adapter DisplayPort>DVI

Sandberg Adapter DisplayPort>DVI

Če imate na napravi, ki bi jo radi povezali z monitorjem preko vhoda DVI, priključek DisplayPort, je ta vmesnik prava rešitev za vas!

  • Priključki: 1 x DisplayPort moški, 1 x DVI ženski
  • Skupna dolžina: 20 cm
  • DisplayPort v/1.1
  • DVI-D 1.0
  • Podpira Full HD (1080P)
  • Podpira do 1920*1080 pri 60 Hz
Družba Sandberg A/S temelji na preprostem prepričanju: Če so kanal in uporabniki zadovoljni danes, bo jutri dober. Sandberg v celoti podpira kanal informacijske industrije, dobavlja pa izključno distributerjem. Izdelki Sandberg so dobro znani in prisotni po Evropi, Bližnjem vzhodu in nekaj drugih območjih. Kaj dobite: Odlično vrednost za vaš denar. V celoti preizkušene in trpežne izdelke, ki so enostavni za uporabo in imajo rekordno nizko razmerje vračil.
Če je za vas pomembno, da so elektronski dodatki kakovostni in preprosti za uporabo, izberite izdelke Sandberg. Naša miselnost „Informacijska tehnologija za vsakogar“ je del vsega, kar počnemo. Od ustanovitve leta 1985 so to preprosto filozofijo s pridom uporabljali zasebni potrošniki, ustanove in podjetja. Distributerji in prodajalci cenijo razpoložljivost in nabor izdelkov, preproste postopke in izredno redke okvare. Vsako leto je uporabnikom v več kot 65 državah prodanih več kot pol milijona izdelkov Sandberg.
Teža 0,10 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Povezani izdelki

Košarica

Live chat