Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

LaCie 8TB d2 Profesional USB-C

Znamka: lacie

Spletna cena

299,60 

Cena vključuje DDV.

LaCie 8TB d2 Profesional

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: STHA8000800 Kategoriji: ,

LaCie 8TB d2 Profesional

LaCie 8TB d2 Profesional

Odlična dopolnitev za računalnike z SSD-jem. Konkretno poveča kapacitete shranjevanja do 10TB (odvisno od modela) ob izjemni hitrosti prenosov. S povezavo Thunderbolt 3 in USB-C 3.1 je odlična izbira za vse nove računalnike, vključno z MacBook Pro.

Preizkušen dizajn. Univerzalna združljivost

USB-C povezava za prihajajoče generacije računalnikov

Kapacitete do 10TB

Hitrost prenosa do 240MB/s

Seagate BarraCuda Pro diski, razreda enterprise (vodilni v zmogljivosti in zanesljivosti)

USB 3.0 povezljivost za Mac in PC

Aluminijasto ohišje iz enega kosa (manj vibracij in tišje delovanje)

5 letna garancija s storitvijo Rescue Data Recovery Services plan (za 5 let)

  • D2 Thunderbolt  3 odlično dopolnjuje prenosnike na osnovi SSD in vse-v-enem računalnike, kar močno razširja vaše zmogljivosti na 10 TB za profesionalne kreativne aplikacije, ki zahtevajo pasovno širino. S hitrostmi Thunderbolt 3 in USB 3.1 skozi vrata USB-C LaCie d2 odlično deluje na prenosnih računalnikih poznih modelov, kot je novi MacBook Pro, pa tudi na računalnikih, združljivih z USB 3.0. To  je tudi prvi LaCie izdelek za funkcijo Seagate ® Barracuda ® Pro trdi disk za zmogljivost in zanesljivost vodilne, podprto s 5-letno omejeno garancijo, ki vključuje Reševalne regres storitev.
  • Z enim mogočnim vratom dobite osupljivo pasovno širino z vsestranskostjo industrijskega standarda USB-C. Za LaCie d2 Thunderbolt 3 je rezultat zmogljivost do 240 MB / s 4 za vrhunske kreativne delovne tokove, najširšo združljivost in konfiguracije naprav, ki prihranijo čas.
  • Hitrejši prenosi pomenijo manj časa za premikanje datotek s kartic s fotoaparata v Adobe® Lightroom – in več časa za polnjenje kartic z novimi fotografijami in posnetki.
  • Zahvaljujoč dvojnim vratom Thunderbolt 3  lahko z enim kablom, priključenim na računalnik, povežete dvojne 4K zaslone, en sam zaslon 5K ali do šest skupnih pogonov LaCie d2.
Teža 1,6 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

60

Kapaciteta diska

8TB

Format diska

3.5"

Tip diska

Zunanji

Košarica

Live chat