Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

LaCie 16TB 2big RAID

Znamka: lacie

Spletna cena

729,74 

Cena vključuje DDV.

LaCie 16TB 2big RAID

Na voljo po naročilu

Šifra: STHJ16000800 Kategoriji: ,

LaCie 16TB 2big RAID

LaCie 16TB 2big RAID

Idealen za profesionalce

Za profesionalce, ki potrebujejo zanesljivo napravo za shranjevanje slik in video posnetkov. Kapacitete do 16TB, enostavno nastavljiv RAID, 5 letna Rescue Data Services storitev, Hot swap zamenljivi diski (zamnjava diska med delovanjem), IronWolf PRO diski, je le nekaj vrhunskih lastnosti, ki jih ponuja LaCie 2big RAID.

Kapaciteta 16TB (2x8TB)
hitrost prenosa do 440MB/s
USB 3.1 vhod za kompatibilnost z USB-C in USB 3.0 (adapter vključen)
IronWolf Pro enterprise diski
inovativen design z 2 diskoma v RAID-u za večjo zanesljivost
LaCie RAID Manager programska oprema
5 let garancije, 5 let Rescue service za reševanje podatkov

  • Ne glede na to, ali ste sezonski kreativni profesionalec ali šele začenjate, ima družina LaCie 2big nekaj za vsakogar: rešitev za priključitev z vrsto koristnih vrat in rež za kartice; strojni RAID 0/1 za nadzor hitrosti, zmogljivosti ali odvečnosti podatkov; ogromna zmogljivost arhiviranja; gladka hitrost USB-C in Thunderbolt 3; Reševalne storitve za obnovitev podatkov za dolgoročno brezskrbnost; in v podjetniškem razredu zagotavljajo izjemno zmogljivost, tako da lahko počnete, kar počnete – bolje.
  • Velika inovacija se pogosto rodi iz velikega izziva. Ko so torej sodobni prenosniki USB-C odpravili številna vrata in reže, ki so ključne za ustvarjalni proces, smo šli naravnost k risalni plošči. Rezultat je 2big Dock Thunderbolt 3 – rešitev, ki vrne vse, kar potrebujete za poenostavljen potek dela.
Teža 3,4 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

60

Kapaciteta diska

16TB

Format diska

3.5"

Tip diska

Zunanji

Povezani izdelki

Košarica

Live chat