Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Kartuša HP D8J09A nr.980 (rumena), original

Znamka: hp

Spletna cena

116,36 

Cena vključuje DDV.

Original kartuša

Kapaciteta: za 6600 strani pri 5% pokritosti

Na voljo po naročilu

Šifra: D8J09A Kategoriji: ,

Original kartuša

Kapaciteta: za 6600 strani pri 5% pokritosti

Za tiskalnike:

HP Officejet Enterprise Colour Flow X585z MFP
HP Officejet Enterprise Colour Flow X585 MFP
HP Officejet Enterprise Colour Flow X585dn MFP
HP Officejet Enterprise Colour Flow X585f MFP
HP Officejet Enterprise Colour X555xh
HP Officejet Enterprise Colour X555dn
HP Officejet Enterprise Colour X585 MFP
HP Officejet Enterprise Colour X585
HP Officejet Enterprise Colour X585dn MFP

Za morebitne druge modele nam pišite na info@krajnik.si

 

Original tonerji:

  • Originalni potrošni material je izdelan z najvišjo kakovostjo in stopnjo natančnosti. Tonerji so izdelani za zagotavljanje najboljše kakovosti tiskanja. Imajo veliko nižjo stopnjo in manjšo verjetnost, da bi puščal sledi pri tiskanju ali pa celo verjetnost razlitja. To je glavni razlog, zakaj proizvajalci tiskalnikov priporočajo uporabo originalnih tonerjev in črnil, saj trdijo da so funkcije tiskanja slabše in vplivajo na sam tiskalnik. Prav tako pa je dokazano, da se življenjska doba tiskalnika skrajša z uporabo ne originalnega potrošnega materiala. Če vaše delo temelji na višji kakovosti in želite zagotoviti najvišji kakovostni tisk, potem zagotavljamo, da je uporaba original tonerjev najboljša izbira za vas.
  • Čeprav bodo proizvajalci neoriginalnih tonerjev trdili, da so le-ti po kvaliteti enaki kot originalni, pa so zadnja testiranja Spencer Laba dokazala nasprotno. Pri več kot 50% neoriginalnih tonerjev se je namreč prikazala težava. Pri testiranju originalnih tonerjev pa do tega ni prišlo.
    Neoriginalni tonerji so lahko v 28% nefunkcionalni že ob nakupu ali imajo krajšo življenjsko dobo.
  • Kadar govorimo o ceni tonerja, moramo zajeti njegovo celotno vrednost, saj je v tem več kot samo cena tonerja. Tonerji, ki delujejo, bodo tako tudi zagotovili, da se vaš zaposleni ne bo potreboval ukvarjati še s težavami okrog kartuš in tonerjev. Prav tako se ob stalni kakovosti tiska izognete večkratnemu tiskanju, kar prihrani čas, omeji število uporabljenih tonerjev in tako zmanjša stroške tiskanja. Morda lahko pri kompatibilnih tonerjih prihranite danes, vendar lahko že jutri spet zapravite več, zaradi nedelovanja.
    Upoštevati je potrebno tudi morebitne težave s kompatibilnimi tonerji – kot je ponovno tiskanje in težave z zanesljivostjo teh tonerjev, ki nas zaradi tega lahko stanejo tudi do 20% več kot originali.
Teža 0,202 kg
Proizvajalec

Košarica

Live chat