Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Icybox IB-273StU3 zunanje ohišje, 2.5″ SATA, USB 3.0, črno

Znamka: icybox

Spletna cena

14,75 

Cena vključuje DDV.

Icybox IB-273StU3 zunanje ohišje, 2.5″ SATA, USB 3.0, črno

Na voljo po naročilu

Icybox IB-273StU3 zunanje ohišje, 2.5″ SATA, USB 3.0, črno

Icybox IB-273StU3 zunanje ohišje, 2.5″ SATA, USB 3.0, črno

za diske velikosti: 2,5″
zunanji priključki: USB 3.0
vmesnik: SATA
hitrost prenosa: do 5 Gbit/s
material: aluminij in plastika
barva: črna z modro LED
dimenzije: 130×80×14 mm
napajanje: preko USB kabla
dodatno: za diske do 9,5mm

Majhen črn
IB-273 StU 3 ima 2,5-palčni trdi disk SATA katere koli velikosti in omogoča enostavno shranjevanje podatkov računalnikom, predvajalnikom medijev, mobilnim telefonom ali pametnim televizorjem. Predpogoj je povezava USB, pa tudi sodobna in še posebej hitra različica Podprta je 3.0. Fiksni prenos tudi velike količine podatkov se v kratkem času opravi po zaslugi ICY BOX.

Poleg plastičnih materialov je idealen tudi za učinkovito odvajanje toplote. Uporablja se aluminij. Zunanja ohišja ICY BOX je še posebej ravna, tako da se prihrani prostor prevoz. z obseg dobave vključuje ujemanja vrečko ga ščiti pred praskami. tako je IB-273 StU3 je idealen sopotnik na potovanjih.

A True love Story
Če sta kakovostna plastika in aluminij povezava, imate najboljše iz obeh svetov. Posebna lahkotnost plastike in dobra toplotna prevodnost aluminija zagotavljata, da se v vsej estetiki funkcionalnost ohišja ne izgubi.

Hitra pot
Zaradi lahkega materiala je IB-273 StU3 idealen spremljevalec za potovanja. Tako da je tudi dobro zaščiten ostanek, ima priloženo ujemajočo se vrečko, na primer praska človeka, ki pervertira naš narod. Velika hitrost prenosa podatkov do 5 Gbit / s prek USB 3.0 zagotavlja potrebno hitrost, če gre hitreje.

Hot Stuff
Hitra izmenjava trdega diska med delovanjem (Hot Swap) in možnost Plug and Play omogočata uporabniku nemoteno delovanje zamenjanega trdega diska.

 

 

 

Teža 0,23 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Košarica

Live chat