Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Črnilo za HP GT52 (M0H55AE) (škrlatna), original

Znamka: hp

Spletna cena

9,19 

Cena vključuje DDV.

Original črnilo

Kapaciteta: za 8000 strani pri 5% pokritosti

Na voljo po naročilu

Šifra: M0H55AE Kategoriji: , Oznaka:

Črnilo za HP GT52 (M0H55AE) (škrlatna), original

Črnilo za HP GT52 (M0H55AE) (škrlatna), original

M0H55AE

Original črnilo

Kapaciteta: za 8000 strani pri 5% pokritosti

Za tiskalnike:

HP DeskJet GT 5810 All-in-One
HP DeskJet GT 5820 All-in-One
HP Ink Tank 115
HP Ink Tank 315
HP Ink Tank 415
HP Smart Tank 500
HP Smart Tank 515
HP Smart Tank 530
HP Smart Tank 615

Za morebitne druge modele nam pišite na info@krajnik.si

Original črnila:
• Originalni potrošni material je izdelan z najvišjo kakovostjo in stopnjo natančnosti. Črnila so izdelana za zagotavljanje najboljše kakovosti tiskanja. Imajo veliko nižjo stopnjo in manjšo verjetnost, da bi puščal sledi pri tiskanju ali pa celo verjetnost razlitja. To je glavni razlog, zakaj proizvajalci tiskalnikov priporočajo uporabo originalnih tonerjev in črnil, saj trdijo da so funkcije tiskanja slabše in vplivajo na sam tiskalnik. Prav tako pa je dokazano, da se življenjska doba tiskalnika skrajša z uporabo ne originalnega potrošnega materiala. Če vaše delo temelji na višji kakovosti in želite zagotoviti najvišji kakovostni tisk, potem zagotavljamo, da je uporaba original tonerjev najboljša izbira za vas.
• Čeprav bodo proizvajalci neoriginalnih črnil trdili, da so le-ti po kvaliteti enaki kot originalni, pa so zadnja testiranja Spencer Laba dokazala nasprotno. Pri več kot 50% neoriginalnih črnilih se je namreč prikazala težava. Pri testiranju originalnih črnil pa do tega ni prišlo.
• Kadar govorimo o ceni črnila, moramo zajeti njegovo celotno vrednost, saj je v tem več kot samo cena črnila. Črnila, ki delujejo, bodo tako tudi zagotovili, da se vaš zaposleni ne bo potreboval ukvarjati še s težavami okrog kartuš in tonerjev. Prav tako se ob stalni kakovosti tiska izognete večkratnemu tiskanju, kar prihrani čas, omeji število uporabljenih črnil in tako zmanjša stroške tiskanja. Morda lahko pri kompatibilnih črnilih prihranite danes, vendar lahko že jutri spet zapravite več, zaradi nedelovanja.
• Upoštevati je potrebno tudi morebitne težave s kompatibilnimi črnili – kot je ponovno tiskanje in težave z zanesljivostjo teh črnil, ki nas zaradi tega lahko stanejo tudi do 20% več kot originali.
Teža 0,13 kg
Proizvajalec

Košarica

Live chat