Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Črnilo za Epson C13T66434A (škrlatna), original

Znamka: epson

Spletna cena

5,77 

Cena vključuje DDV.

Original črnilo

Kapaciteta: za 6500 strani pri 5% pokritosti

Na voljo po naročilu

Šifra: C13T66434A Kategoriji: ,

Original črnilo

Kapaciteta: za 6500 strani pri 5% pokritosti

Za tiskalnike:

Epson L100
Epson L110
Epson L120
Epson L130
Epson L200
Epson L210
Epson L220
Epson L300
Epson L310
Epson L355
Epson L365
Epson L382
Epson L386
Epson L455
Epson L486
Epson L550
Epson L565
Epson L605 ITS
Epson L655 ITS
Epson L1300 ITS
Epson L1455 ITS
Epson L3050
Epson L3070

Za morebitne druge modele nam pišite na info@krajnik.si

 

Originalna črnila:

  • Originalni potrošni material je izdelan z najvišjo kakovostjo in stopnjo natančnosti. Tonerji so izdelani za zagotavljanje najboljše kakovosti tiskanja. Imajo veliko nižjo stopnjo in manjšo verjetnost, da bi puščal sledi pri tiskanju ali pa celo verjetnost razlitja. To je glavni razlog, zakaj proizvajalci tiskalnikov priporočajo uporabo originalnih tonerjev in črnil, saj trdijo da so funkcije tiskanja slabše in vplivajo na sam tiskalnik. Prav tako pa je dokazano, da se življenjska doba tiskalnika skrajša z uporabo ne originalnega potrošnega materiala. Če vaše delo temelji na višji kakovosti in želite zagotoviti najvišji kakovostni tisk, potem zagotavljamo, da je uporaba original tonerjev najboljša izbira za vas.
  • Čeprav bodo proizvajalci neoriginalnih tonerjev trdili, da so le-ti po kvaliteti enaki kot originalni, pa so zadnja testiranja Spencer Laba dokazala nasprotno. Pri več kot 50% neoriginalnih tonerjev se je namreč prikazala težava. Pri testiranju originalnih tonerjev pa do tega ni prišlo.
    Neoriginalni tonerji so lahko v 28% nefunkcionalni že ob nakupu ali imajo krajšo življenjsko dobo.
  • Kadar govorimo o ceni tonerja, moramo zajeti njegovo celotno vrednost, saj je v tem več kot samo cena tonerja. Tonerji, ki delujejo, bodo tako tudi zagotovili, da se vaš zaposleni ne bo potreboval ukvarjati še s težavami okrog kartuš in tonerjev. Prav tako se ob stalni kakovosti tiska izognete večkratnemu tiskanju, kar prihrani čas, omeji število uporabljenih tonerjev in tako zmanjša stroške tiskanja. Morda lahko pri kompatibilnih tonerjih prihranite danes, vendar lahko že jutri spet zapravite več, zaradi nedelovanja.
    Upoštevati je potrebno tudi morebitne težave s kompatibilnimi tonerji – kot je ponovno tiskanje in težave z zanesljivostjo teh tonerjev, ki nas zaradi tega lahko stanejo tudi do 20% več kot originali.
Proizvajalec

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat