Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

5 razlogov, da izberete tiskanje na Linerless nalepke

5 razlogov, da izberete tiskanje na Linerless nalepke

Za podjetja, ki morajo označevati izdelke, pa naj gre za maloprodajo, gostinstvo, proizvodnjo, skladišče ali logistiko, mnoga iščejo alternativne metode tiskanja etiket, ki bodo ustrezale njihovim razvojnim potrebam.

Medtem ko tradicionalno označevanje s podlogami (z liner-jem) in brez podlog ponuja vrsto različnih prednosti. BIXOLON izpostavlja prvih pet razlogov, zakaj so tiskalniki brez podlog in označevanje brez podlog najboljši medij za trajnostno tiskanje.

Prednosti nalepk nove tehnologije nalepk brez podloge

Okoljske koristi

Tradicionalni zvitki nalepk so opremljeni s silikonizirano podlogo, ki je običajno ni mogoče reciklirati, zato končajo na odlagališču. Zato so skupni stroški odstranjevanja podloge precej visoki. Nalepke linerless ne potrebujejo podloge, tako da je odpadek pri tej vrsti označevanja mnogo manjši. To pomeni, da je za izdelavo medija potrebno uporabiti manj materialov.

Odprava varnostnih nevarnosti

V prometnih okoljih, ki uporabljajo veliko količino označevanja, se lahko nosilne podloge nalepk naberejo na tleh delovnega mesta in predstavljajo nevarnost za varnost, če jih ne zavržete pravilno. Nalepke brez podloge, ki so na voljo brez podložnega papirja, odpravijo varnostno nevarnost odlaganja podloge, zaradi česar je varna možnost na delovnem mestu.

Več nalepk na zvitek

Etikete brez podloge ponujajo do 40 % več nalepk na zvitek. Izbira medijev brez podloge ne bo le zmanjšala stroškov pošiljanja in skladiščenja, ampak tudi zmanjšala število potrebnih menjav zvitkov med tiskanjem.

Ni fiksne velikosti etikete

Za razliko od tradicionalnih nalepk, ki imajo fiksno dolžino nalepk, zvitki nalepk brez podloge omogočajo tiskanje nalepk različnih velikosti eno za drugo, da se izdela nalepka optimalne velikosti za vsako opravilo. Nalepke spremenljive velikosti prihranijo tudi pri materialih, saj proizvedejo manj odpadkov na nalepko.

Povečana učinkovitost proizvodnje

LinerLess zvitki nalepk imajo brez podloge več nalepk na zvitek v primerjavi s tradicionalnimi podloženimi mediji. Zato je mogoče natisnjene nalepke hitreje namestiti na embalažo. Bolj gosto zapakirane zvitke medijev brez podloge pa je treba menjati manj pogosto. V kombinaciji z možnostjo tiskanja nalepk različnih velikosti tiskanje nalepk brez podloge omogoča hitrejše tiskanje zaporedja različnih vsebin. Ne da bi morali preklopiti na različne medije za nalepke. To posledično pomeni manj časa, porabljenega za menjavo zvitkov, kar poveča učinkovitost in produktivnost proizvodnje.

Ponudba podjetja Krajnik

Podjetje Krajnik se je med prvimi odločilo, da bo svojim strankam ponudilo rešitve na tako imenovani LinerLess tehnologiji. Za ta namen smo izbrali za vas izvrstne tiskalnike Bixolon in Zebra. Vsak od teh proizvajalcev ponuja več različnih modelov tiskalnikov, mi pa s stranko ocenimo kateri je najprimernejši za stranko.

Za vse dodatne informacije se obrnite na nas na info@krajnik.si	

Košarica

Live chat