Implementacija Microsoft Dynamics NAV in LS Maloprodaja

Microsoft Dynamics NAV in LS Retail je celovita poslovno informacijska rešitev s širokim naborom funkcionalnosti in z možnostjo hitre uvedbe. Prilagodljive nastavitve, enostavna uporaba in učinkovita povezljivost z ostalimi informacijskimi sistemi. Rešitev je lokalizirana in zagotavlja podporo vsem poslovnim potrebam in zakonskim zahtevam v našem poslovnem okolju. V Sloveniji in v naši soseščini uporablja rešitev Microsoft Dynamics NAV že preko 1000 podjetji v različnih branžah.
Rešitev Microsoft Dynamics NAV in LS Retail združuje celotno poslovanje v en sam integriran sistem, ki je vizualno in funkcionalno povezan z operacijskim sistemom Microsoft Windows in orodji Microsoft Office. Nabor modulov zajema finančno poslovanje, proizvodnjo in nabavo, prodajo in marketing, vodenje projektov, upravljanje kadrov in področje storitev servisne dejavnosti, maloprodajo in gostinstvo. Programska rešitev Microsoft Dynamics NAV z LS Retail je na voljo po vsej Evropi in zato odlična rešitev za organizacije, ki so s svojimi podjetji prisotne v več državah.
LS Retail doda v Microsoft Dynamics Nav rešitve, ki so nujno potrebne za posebnosti maloprodaje. Nudi nam možnosti komunikacije z različnimi perifernimi napravami, z njo pridobimo funkcionalnost za prenose podatkov, kartici Artikel doda vse, kar potrebujejo določene branže tudi na ostalih področjih. Z uvedbo rešitve LS Retail je Microsoft Dynamics Nav uporaben v vseh dejavnostih, kjer se obdelujejo posebni podatki, tudi za potrebe veleprodaje in drugih modulov. LS Retail odlikujejo detajlno razdelani moduli za posamezne različne branže.
Hitro uvajanje, možnost prilagoditev poslovnim potrebam in enostavno vzdrževanje rešitve Microsoft Dynamics NAV zmanjšujejo strošek naložbe. Posebno pomembna pridobitev je možnost večjezičnosti, ki pomaga k bolj profesionalnemu pristopu do vaših strank.

 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel