RapidSSL

Kaj je SSL?

Secure Sockets Layer (SSL) je protokol za omogočanje šifriranja podatkov na intranetu in za pomoč uporabnikom spletne strani, da potrdijo lastnika spletne strani. SSL se najpogosteje uporablja za zaščito komunikacije med spletnimi brskalniki in strežniki. Vendar pa se vse pogosteje uporablja tudi komunikacijo strežnik - strežnik ter za spletne aplikacije. 

Kaj je šifriranje in zakaj so različne ravni?

Šifriranje je matematični proces kodiranja in dekodiranja podatkov.Število bitov (40-bit, 56-bit, 128-bit, 256-bit), vam pove velikost ključa. Tako kot daljše geslo, ima večji ključ več možnih kombinacij. Ko je šifrirana seja vzpostavljena, se raven šifriranja določi glede na zmožnosti spletnega brskalnika, SSL certifikata, spletnega strežnika in računalniškega operacijskega sistema odjemalca.

Kaj je validacija nadzora domene?

RapidSSL bo potrdil nadzor domene s pošiljanjem elekronskega sporočila administratorju, ki je določen pri registrarju za domeno. Poleg potrditve veljavnosti po elektronski pošti, boste morali navesti telefonsko številko, na kateri ste dosegljivi takoj po predložitvi svojega vpisa. Če je vse odjavljeno, se izda certifikat SSL.

Zakaj naj izberem RapidSSL?

Cena: RapidSSL ponuja poceni SSL rešitev in vključuje možnost povrnitve stroška v 30-dneh ter popuste za večletne licence in pri podaljšanjih licenc.

Enostavnost: RapidSSL odobril certifikat SSL v nekaj minutah po vpisu ter vam s tem pomaga razviti in hitro začeti z varno stranjo. Naš korenski certifikat prepozna 99 +% brskalnikov.

Zaupanje: RapidSSL zagotavlja osnovno stopnjo zaupanja kupcev s https, zaprto ključavnico in statični znak zaupanja za prenos in prikaz na vaši strani.

Nakup SSL certifikata

Podjetje Krajnik d.o.o. je prodajalec certifikatov SSL v Sloveniji. Za več informacij se obrnite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali sporožite zahtevek za nakup tukaj