POS tiskalniki

Termalni tiskalniki za račune 

Izbirate lahko med termalnimi tiskalniki širine tiska 2", 3" in 4". Ti hitri in robustni tiskalniki vam prinašajo vrsto naprednih funkcij tiskanja v trgovinah, gostinstvu, kioskih, za tisk vstopnic, vozovnic, parkirnih listkov in tako naprej. Različni vmesniki na tiskalnikih, tiskanje iz iOS in Androida, grafično tiskanje pomenijo le še dodatne razloge za nakup teh vrhunskih tiskalnikov.

    

Termalni tiskalniki za nalepke

Nalepke lahko tiskate na termalne tiskalnike širine 2" ali 4".  Tiskalniki so namenjeni tisku direktno na nalepke ali preko folije (thermal transfer). Ti trpežni in robustni tiskalniki so nepogrešljivi tako v trgovinah, gostinstvu, zdravstvu kot v javni upravi, logistiki, proizvodnji in drugje. Različni vmesniki in številne napredne funkcije vas bodo zanesljivo prepričale.

Termalni mobilni tiskalniki

Priročni in še vedno robustni, odporni na vodo in prah, z vzdržljivo baterijo in možnostjo MSR čitalca. Ti prenosni tiskalniki širine 2", 3" ali 4" so uporabni tako za tiskanje računov z barkodami in grafiko kot za tiskanje nalepk, ter vam s številnimi vmesniki kot so USB, serijski, paralel, Bluetooth, Wi-Fii omogočajo enostavno uporabo. Tiskalniki podpirajo MFi za iOs ter Android sistem, mPOS. Dober nakup!

 

 

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel