Blagajne

 

Blagajne vse v enem


Klasične blagajniške računalnike hitro prehitevajo blagajne Vse v enem, z ekranom občutljivim na dotik. Blagajniško mesto tako ne zasede več veliko prostora, aplikacije so prilagojene ekranom na dotik, poslovanje je hitrejše in enostavnejše, izgled takega blagajniškega mesta pa zelo privlačen. Uporaba na vseh blagajniških mestih kot tudi v pisarnah. Različne variante monitorjev, zmogljivosti računalnikov, priklopov. Za vsakega se najde svoj model.

Naš predlog:
Blagajna ASUS Vse v enem z ekranom občutljivim na dotik in prednaloženimi Win 8, hiter termalni POS tiskalnik Bixolon, Motorola ročni laserski čitalnik črnih kod - vse skupaj že za 710 EUR z DDV.

Dodate še najem blagajniškega programa LS One za 30,5 EUR z DDV na mesec in vaše blagajniško mesto je popolno.

PC blagajne


Klasično blagajniško mesto, ki vključuje blagajno v obliki namiznega ali prenosnega računalnika, ter ločeno monitor ter tipkovnico in miško. Pri izbiri blagajne se odločate o zmogljivosti blagajne/računalnika, vrsti vmesnikov na blagajni ter o velikosti ekrana.

Naš predlog:
Za blagajno vzamemo Prenosnik Asus s 4 gb rama in prednaloženimi Win, dodamo hiter Bixolon termalni tiskalnik in Motorola ročni laserski čitalnik - vse skupaj že za 660 EUR z DDV. 

Dodate še najem blagajniškega programa LS One za 30,5 EUR z DDV na mesec in vaše blagajniško mesto je pripravljeno.

Tablični računalniki kot blagajne


Današnje blagajne so lahko tudi na tabličnih računalnikih. Prepričajte se, da vaš informacijski sistem to vrsto opreme podpira ter se nato odločite za kakovosten tablični računalnik, ki ga po potrebi povežete s strežnikom in dobili boste vrhunski POS sistem, s katerim boste korak pred časom.

Naš predlog:
Potniki, prodajalci od vrat do vrat, kurirske službe,.. - za vašo blagajno izberemo tablični računalnik z 10.1" zaslonom ter prednaloženimi sistemom Win ter mobilni tiskalnik Bixolon širine papirja 58 mm. Tako je vaše prenosno blagajniško mesto pripravljeno, vse skupaj že za 569 EUR z DDV. 

Dodate še najem blagajniškega programa LS One za 30,5 EUR z DDV na mesec in že lahko pričnete z delom.

Prijava or Registracija

LOG IN

321

Registracija

User Registration
or Cancel