Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

WD trdi disk RE 12TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 256MB GOLD

Znamka: wd

Spletna cena

346,08 

Cena vključuje DDV.

WD trdi disk RE 12TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 256MB GOLD

Na voljo po naročilu

Šifra: WD121KRYZ Kategoriji: ,

WD trdi disk RE 12TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 256MB GOLD

WD trdi disk RE 12TB SATA 3, 6Gbs, 7200rpm, 256MB GOLD

Western Digital diski serije GOLD so namenjeni za delovanje v najbolj zahtevnih okoljih (data centri, oblačne shrambe, strežniki).
Njihova prednost je v hitrosti in zanesljivosti.

Velikost: 3,5″
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 12TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 256MB

  • Premagajte težke delovne obremenitve s trdimi diski WD Gold ™ podjetja. Ta izjemno zanesljiva rešitev za zahtevna okolja za shranjevanje, ki je na voljo od 1 TB do 18 TB 1 , zagotavlja do 2,5 milijona ur MTBF, tehnologijo za zaščito pred tresljaji in nizko porabo energije zahvaljujoč tehnologiji HelioSeal ™ [za 12 TB in več]. Trdi disk WD Gold SATA, posebej zasnovan za uporabo v podatkovnih centrih in sistemih za shranjevanje podatkov podjetja, zagotavlja vrhunsko zmogljivost, ki jo pričakujete od trdih diskov Western Digital.
  • Zaščita pred tresljaji – WD Gold ™ ima izpopolnjeno elektroniko za nadzor, ki pomaga popravljati linearne in rotacijske vibracije v realnem času z uporabo izboljšane tehnologije za zaščito pred tresljaji za boljše delovanje v okoljih z visokimi vibracijami.
  • Glavno Way – Assisted Magnetic Recording (EAMR) Energetska tehnologija omogoča višje medijev natančnost in povečuje ploskovno gostoto. Triple država Pogon (TSA) povečuje točnost glave-pozicioniranja in omogoča boljše delovanje in celovitost podatkov, da tudi poveča površinsko gostoto. Obe tehnologiji sta na voljo samo s kapaciteto 16TB  in več.
  • Na splošno združljiv z večino osebnih računalnikov in večjih operacijskih sistemov za podjetja. Posebej zasnovan za uporabo v podatkovnih centrih in sistemih za shranjevanje na ravni podjetja.
Teža 0,66 kg
Garancija mesecev

60

Proizvajalec

Tip diska

Vgradni

Kapaciteta diska

12TB

Format diska

3.5"

Povezani izdelki

Košarica

Live chat