Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Ugreen brezžični presenter USB 3.0 – box

Znamka: ugreen

Spletna cena

14,78 

Cena vključuje DDV.

Ugreen brezžični presenter USB 3.0.

Na voljo po naročilu

Šifra: 60327 Kategoriji: ,

Ugreen brezžični presenter USB 3.0.

Ugreen brezžični presenter USB 3.0.

Ugreen brezžični presenter USB 3.0. o vam pomaga pri prikazovanju diaprojekcije. Dovolj majhen, da se lahko uporablja kot pisalo v katerem koli žepu ali paketu.

OMNI-DIRECTIONAL brezžični doseg in 360 °: deluje s frekvenco 2,4 g RF, brezžično nadzor in vam omogoča prosto gibanje in interakcijo s svojim občinstvom ali študenti, tudi v največjih prostorih. Poleg tega ima vgrajen laser.

Gumbi z naprednimi funkcijami in odlična uporabniška izkušnja: Podpora hiperpovezavi: Če je na strani hiperpovezava, kliknite za skok med hiperpovezavami in nato dvokliknite, da odprete hiperpovezavo. Dvoklik na funkcijo je enak pritisku na tipkovnico Enter. (Namig: dolg pritisk = ALT okno TAB-Switch). Prav tako podpira celozaslonski / ESC, črni zaslon, nadzor glasnosti in še več.

USB sprejemnik podpira tehnologijo plug-and-play. Podprti operacijski sistemi: Win2000 XP Vista Win7 … Win8 … Win10 MAC OS z MS Excel, itd.

Specifikacija:

Nadzorna razdalja: do 100m
Razdalja laserja:  do 200m
Laserska barva: rdeča
Frekvenca: 2,4 GHz
Laser Class 3R Standard
Sprejemnik: USB sprejemnik
Material: PVC ABS
Potrebna baterija: 1 kos AAA baterija (ni vključena)
Velikost: 143 mm x 28 mm x 13 mm (približno)
(Učinkovita krmilna razdalja je odvisna tudi od aplikacije aplikacije)

  • Brezžični demonstrator je zmogljiv brezžični predstavitelj z varnimi kazalci Powerpoint. Pomaga vam lahko pri diaprojekciji brez enakih težav kot čarovnik. Udobneje ga je držati v roki. Dovolj majhen, da ga lahko uporabite kot pisalo v katerem koli žepu ali paketu.
  • 300-stopinjski 360 ° vsesmerni brezžični domet: deluje pri frekvenci 0,08 oz. RF, brezžično nadzoruje razdalje do nog in vam omogoča prosto gibanje in interakcijo z občinstvom ali študenti, tudi v največjih sobah.
  • Napredni funkcijski gumbi in odlična uporabniška izkušnja: podpora hiperpovezavam: če je na strani hiperpovezava, kliknite, da preskočite med hiperpovezavami, nato dvokliknite, da odprete hiperpovezavo. Klik na funkcijo je enak pritisku jezička na tipkovnici. Dvoklik funkcije je enak pritisku na dohodno tipkovnico. (Nasvet: dolg pritisk = ALT TAB okno). Podpira tudi celozaslonski / ESC, črni zaslon, nadzor glasnosti in še veliko več.
Proizvajalec

Garancija mesecev

12

Vrsta

Brezžična

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat