Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Tp-Link usmerjevalnik Archer AX20

Znamka: tp-link

Spletna cena

73,49 

Cena vključuje DDV.

Tp-Link usmerjevalnik Archer AX20

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: Archer AX20 Kategoriji: ,

Tp-Link usmerjevalnik Archer AX20

Tp-Link usmerjevalnik Archer AX20

 

  • Dvopasovni Wi-Fi 6: tehnologija Wi-Fi 6 dosega hitrejše hitrosti, večjo zmogljivost in manjši zastoj v omrežju v primerjavi s prejšnjo generacijo. 2.
  • Hitrosti naslednje generacije 1,8 Gbps: uživajte v bolj gladkem in stabilnem pretakanju, igranju iger, prenašanju in še več s hitrostmi WiFi do 1,8 Gbps (1200 Mbps v pasu 5 GHz in 574 Mbps v pasu 2,4 GHz). 1.
  • Povežite več naprav:   tehnologija Wi-Fi 6 z revolucionarno tehnologijo OFDMA sporoča več podatkov več napravam, hkrati pa zmanjšuje zaostanek za ultra-odzivno zabavo. 3.
  • Štirijedrno procesiranje: zmogljiv štirijedrni CPU z 1,5 GHz zagotavlja nemoteno komunikacijo med usmerjevalnikom in povezanimi napravami.
  • Obsežna pokritost: Z Archer AX1800 dosežite najmočnejšo in najbolj zanesljivo pokritost WiFi, saj s tehnologijo Beamforming, 4 antenami in naprednim modulom čelnega modula (FEM) usmerja moč signala v vaše naprave daleč stran.
  • Podaljšana življenjska doba baterij za naprave: tehnologija Target Wake Time zmanjša porabo energije naprav, da podaljša njihovo življenjsko dobo. 5.
  • Enostavna namestitev: usmerjevalnik nastavite v nekaj minutah z zmogljivo aplikacijo TP-Link Tether
  • Združljivo z nazaj: Archer AX20 podpira vse prejšnje standarde 802.11 in vse WiFi naprave
  • Opomba: samo v1.0 podpira OneMesh, v1.20 kmalu podpira OneMesh

Najnovejši varnostni protokol WiFi, WPA3, prinaša nove zmogljivosti za izboljšanje kibernetske varnosti v osebnih omrežjih. Varnejše šifriranje v varnosti gesla WiFi in izboljšana zaščita pred napadi brutalne sile skupaj varuje vaš domači WiFi.

OneMesh ™ je preprost način za oblikovanje omrežja Mesh z enim samim imenom Wi-Fi za nemoteno pokritost celotnega doma. Preprosto povežite podaljšek območja OneMesh ™ z usmerjevalnikom OneMesh ™. Nič več iskanja stabilne povezave.

Teža 1.20 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat