Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

TP-Link Deco M9 plus (2 pack) domači Mesh Wi-fi sistem AC2200

Znamka: tp-link

Spletna cena

243,92 

Cena vključuje DDV.

TP-Link Deco M9 plus (2 pack) domači Mesh Wi-fi sistem AC2200

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: Deco M9 plus (2pack) Kategoriji: ,

TP-Link Deco M9 plus (2 pack) domači Mesh Wi-fi sistem AC2200

TP-Link Deco M9 plus (2 pack) domači Mesh Wi-fi sistem AC2200
  • Deco je najpreprostejši način, da zagotovite močan signal Wi-Fi v vsakem kotu vašega doma do 6.500 kvadratnih metrov. Uživajte v hitrem in varnem tripasovnem Wi-Fi, ne glede na to, koliko naprav imate. Deco M9 Plus povezuje in nadzoruje vaše pametne domače naprave kot zvezdišče, ni potrebe po dodatnem zvezdišču.
  • Trije ločeni pasovi Wi-Fi zagotavljajo izjemno hitre in stabilne povezave z napravami v vseh prostorih vašega doma. Z namenskimi brezžičnimi povezavami med enotami Deco se sprosti več pasovne širine. Poslovite se od zaostajanja z AC2200 Wi-Fi sistemom. Deco M9 Plus ne uporablja samo 5G_1 (867Mbps) kot brezžično povratno povezavo, temveč tudi 5G_2 (867Mbps) in 2,4G (400Mbps) kot povratno povezavo, medtem ko je promet vse močnejši in zagotavlja hitrost več kot 1000Mbps, kar je idealno za vaše gigabitno vlakno.
  • Z brezžičnim internetom za ves dom odpravite območja šibkega signala. Nič več iskanja stabilne povezave. Želite več pokritosti? Preprosto dodajte še eno Deco.
  • Ste se naveličali neskončnega nakladanja? Z vedno večjim številom pripomočkov, ki so lačni pasovne širine v naših domovih, potrebujete omrežje, ki se bo lahko spoprijelo z izzivi. Z brezžično tehnologijo 802.11ac s hitrostjo omrežja, ki je trikrat hitrejša od usmerjevalnikov prejšnje generacije, lahko Deco zagotovi povezave brez zaostankov za več kot 100 naprav.
  • Deko enote skupaj tvorijo enotno mrežo. Uživajte v svojem pametnem življenju ne le v svoji dnevni sobi, temveč po celotni hiši s pametno mrežo Deco M9 Plus.
  • Deco M9 Plus deluje kot pametno domače vozlišče in združuje vse vaše izdelke v eni enostavni aplikaciji. Nastavite interakcije med napravami Zigbee, Bluetooth in Wi-Fi. Z Deco M9 Plus uživajte v čarobnosti pametnega doma v vsaki sobi.
  • Podprte so pametne naprave TP-Link, GE, Kwikset in druge vodilne blagovne znamke, ki omogočajo vrsto interakcij med žarnicami, ključavnicami, kamerami in še več.
Teža 1,50 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Košarica

Live chat