Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E4 – 3 pack

Znamka: tp-link

Spletna cena

102,54 

Cena vključuje DDV.

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E4 – 3 pack

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: Deco E4 (3pack) Kategoriji: ,

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E4 – 3 pack

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E4 – 3 pack

Deco uporablja sistem enot, da doseže brezhibno pokritost brezžičnega omrežja v celotnem domu – enkrat za vselej odpravite območja šibkih signalov!
Z napredno tehnologijo Deco Mesh enote sodelujejo pri oblikovanju enotnega omrežja z enim samim omrežnim imenom. Naprave samodejno preklapljajo med napravami Decos, ko se premikate po vašem domu za čim hitrejše hitrosti.
Dvokomponentni paket Deco E4 zagotavlja Wi-Fi na površini do 370 kvadratnih metrov (različica EU).

Če to ni dovolj, preprosto v omrežje dodajte še več Deco enot, da povečate pokritost.

Deco E4 zagotavlja hitre in stabilne povezave s hitrostjo do 1167 Mbps in deluje z glavnim ponudnikom internetnih storitev (ISP) in modemom.

Deco lahko obvladuje promet tudi iz najbolj obremenjenih omrežij, ki zagotavljajo povezave brez zamud za do 100 naprav.
Starševski nadzor omejuje spletni čas in blokira neprimerne spletne strani v skladu z edinstvenimi profili, ustvarjenimi za vsakega družinskega člana.

Namestitev je preprostejša kot kdajkoli prej z aplikacijo Deco, ki vas vodi skozi vsak korak.

  • Deco E4 je najpreprostejši način za zagotovitev močnega signala Wi-Fi v vsakem kotu vašega doma do 4.000 kvadratnih čevljev (3-paket). Brezžične povezave in dodatna Ethernet povratna povezava skupaj povezujejo enote Deco in zagotavljajo še hitrejše hitrosti resnično brezhibno pokritost. Želite več pokritosti? Preprosto dodajte še eno Deco.
  • TP-Link Mesh pomeni, da enote Deco skupaj tvorijo enotno omrežje. Telefon ali tablični računalnik se med premikanjem po domu samodejno poveže z najhitrejšim sistemom Deco in ustvari resnično brezhibno izkušnjo Wi-Fi.
  • Omrežne hitrosti so trikrat hitrejše od usmerjevalnikov prejšnje generacije, zahvaljujoč brezžični tehnologiji 802.11ac pa omogočajo, da Deco lahko brez povezave zagotovi povezavo do 100 naprav.
  • Prilagodljiv in večnamenski sistem Deco E4 vključuje različne funkcije, ki mu omogočajo, da služi kot usmerjevalnik ali dostopna točka. Preprosto izberite način za svoje dejanske omrežne zahteve in izkoristite največjo prilagodljivost brezžičnega omrežja.
Teža 0,20 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Košarica

Live chat