Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E3 – 2 pack

Znamka: tp-link

Spletna cena

60,25 

Cena vključuje DDV.

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E3 – 2 pack

Na voljo po naročilu

Šifra: Deco E3 (2pack) Kategoriji: ,

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E3 – 2 pack

TP-LINK brezžična dostopna točka DECO E3 – 2 pack

Deco uporablja sistem enot, da doseže brezhibno pokritost Wi-Fi za celoten dom – odpravite šibka območja signala enkrat za vselej!

Z napredno tehnologijo Deco Mesh enote sodelujejo pri oblikovanju enotne mreže z enim omrežnim imenom. Naprave samodejno preklapljajo med enotami, ko se premikate po domu za čim hitrejše hitrosti.

V paketu Deco E3 dobite Wi-Fi na površino do 230 kvadratnih metrov (različica EU). In če to ni dovolj, preprosto dodajte več enot Deco v omrežje kadar koli, da povečate pokritost.

Deco E3 omogoča hitre in stabilne povezave s hitrostjo do 1167 Mbps ter sodeluje z glavnim ponudnikom internetnih storitev (ISP) in modemom.
Deco lahko upravlja s prometom tudi iz najbolj obremenjenih omrežij, s čimer zagotavlja povezave brez zaostanka za do 100 naprav.

Starševski nadzor omejuje čas na spletu in blokira neprimerne spletne strani glede na edinstvene profile, ustvarjene za vsakega družinskega člana.

Nastavitev je tam preprostejša kot kadarkoli, aplikacija vas vodi skozi vsak korak.

Deco E3 je preprost način, s katerim lahko zagotovite močan Wi-Fi signal v vsakem kotičku vašega stanovanja do 2500 kvadratnih čevljev (2 pakiranja). Brezžične povezave 2,4 GHz in 5 GHz delujejo skupaj in tako zagotavljajo še večje hitrosti omrežja in resnično brezhibno pokritost. Želite več pokritosti? Preprosto dodajte več Decosov.

Teža 1,00 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Košarica

Live chat