Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

Spletna kamera Logitech C505, HD, črna

Znamka: logitech

Spletna cena

48,80 

Cena vključuje DDV.

Spletna kamera Logitech C505, HD, črna

Na voljo po naročilu

Šifra: CAMLOR115 Kategoriji: ,

Spletna kamera Logitech C505, HD, črna

Spletna kamera Logitech C505, HD, črna

Logitech C505 je spletna kamera, ki ponuja čisto sliko v HD ločljivosti, 60° kot pogleda, fiksirano ostrenje in samodejno optimizacijo osvetlitve. Vgrajen ima tudi mikrofon za snemanje zvoka. Priključite jo enostavno prek dvometerskega USB-A kabla, deluje pa na vseh bolj znanih operacijskih sitemih in z vsemi priljubljenimi programi za opravljanje video klicev.

Paket vsebuje

  • Spletna kamera Logitech C505 z USB-A kablom
  • Dokumentacija

 

  • Dvignite nivo videa s kamero Logitech C505, ki prinaša čisto, barvito sliko z ločljivostjo 720p (HD) in 30 slik/s. C505 zagotalja 60° kot pogleda, fiksirano ostrenje in samodejno optimizacijo svetlobe, ki sliko prilagodi osvetlitvi vašega prostora.
  • Vsesmerni mikrofon v kameri se ponaša s funkcijo odpravljanja hrupa iz okolice. Zagotavlja snemanje čistega, naravnega govora na razdalji do 3 metre, celo v bolj živahnih okoljih, kot so odprte pisarne, učilnice ali predavalnice.
  • Z dvometerskim USB-A kablom in univerzalno zaponko nudi C505 veliko možnosti postavitve. Lahko jo, kot običajno, namestite na monitor vašega prenosnika ali pa jo položite na polico, mizo ipd.
  • Odmaknite se od vgrajene optike za prenosni računalnik s spletno kamero, ki prinaša jasno, gladko in barvito kakovost videa s širokozaslonsko ločljivostjo HD 720p/30 fps. C505 ponuja 60 ° diagonalno vidno polje, fiksno ostrenje in samodejno popravljanje svetlobe, ki se prilagodi osvetlitvi vašega prostora za sestanke.
  • C505 s svojim zelo dolgim ​​2-metrskim kablom USB-A in univerzalno sponko ponuja široko paleto vsestranskih možnosti montaže. Obiščite tradicionalno in jo varno namestite na prenosni računalnik ali zunanji zaslon ali pa bodite ustvarjalni in jo namestite na polico ali nosilec do 2 m stran od računalnika.
Senzor kamere 720p (HD)
Ostrenje Fiksirano
Mikrofon Da
Povezava USB
Dolžina kabla 2 m
Dimenzije 31,91 x 72,91 x 66,64 mm
Teža 75 g
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat