Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Slušalke Audio-Technica ATH-MSR7b, črne

Spletna cena

179,51 

Cena vključuje DDV.

Slušalke Audio-Technica ATH-MSR7b, črne

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Šifra: VOIATH001 Kategoriji: ,

Slušalke Audio-Technica ATH-MSR7b, črne

Slušalke Audio-Technica ATH-MSR7b, črne

Slušalke ATH-MSR7b so nadgradnja enega najbolj uspešnih modelov serije Sound Reality – ATH-MSR7. Ponašajo se 45 mm True Motion gonilniki, A2DC balanced povezavo in izjemnim udobjem, ki ga zagotavljajo mehke ušesne blazinice iz spominske pene. So izjemno lahke in kompaktne, priloženo pa imajo tudi zaščitno torbico, zato jih lahko povsod vzamete s seboj.

Lastnosti

 • Primerne za balanced priklop na kakovostne avdio predvajalnike
 • Priložena kabla dolžine 1,2 m – 3,5 mm 3-polni v A2DC, 4,4 mm balanced 5-polni v A2DC
 • Priložena torbica

Paket vsebuje

 • Slušalke ATH-MSR7b
 • 1,2 m kabel 3,5 mm 3-polni v A2DC
 • 1,2 m kabel 4,4 mm balanced 5-polni v A2DC
 • Torbica
 • Dokumentacija

 

 • Z ATH-MSR7b lahko prek snemljivih kablov Y-tipa izbiramo med povezavo s 3-polnim 3,5 mm stereo ali pa 5-polnim 4,4 mm balanced priključkom.
 • Slušalke so opremljene s 45 mm True Motion gonilniki, ki imajo z ogljikom prevlečene membrane in zagotavljajo izjemen zvok. Tehnologija Multi-layer Air Damping poskrbi za zmanjšanje neželenih vibracij in nadzoruje kroženje zraka.
 • ATH-MSR7b so izjemno kompaktne in lahke. Naglavni trak je oblazinjen in zmanjšuje pritisk na glavo. Za še boljše udobje poskrbijo mehke ušesne blazinice iz spominske pene.

Splošno

Tip naprave Slušalke
Tip slušalk Naglavne
Brezžična povezava Ne
Priklop 3,5 mm in 4,4 mm balanced
Nadzorna ploščica Ne
Mikrofon Ne
Aktivna zvočna izolacija Ne

Podrobnosti

Frekvenčni odziv 5 – 50.000 Hz
Občutljivost 101 dB/mW
Impedanca 36 Ω
Dolžina kabla 1,2 m
Teža 237 g

Slušalke ATH-MSR7b vam zagotavljajo najnovejšo tehnologijo slušalk z visoko ločljivostjo, ki združuje napredne funkcije prvotnega ATH-MSR7 s standardnimi in uravnoteženimi možnostmi povezave za vrhunsko prenosno izkušnjo poslušanja.

Te slušalke so opremljene s 45-milimetrskimi gonilniki True Motion z diamantnimi membranami, prevlečenimi z ogljikom, ki zagotavljajo reprodukcijo zvoka brez popačenja s podaljšanim frekvenčnim odzivom. Slušalke imajo tudi večplastno tehnologijo dušenja zraka, ki zmanjšuje neželene vibracije in nadzoruje pretok zraka za vrhunsko zvočno jasnost. Paket dopolnjujeta dva snemljiva kabla tipa Y s priključki A2DC (avdio zasnovan snemljiv koaksialni). En kabel je opremljen s standardnim 3,5-milimetrskim 3-polnim stereo mini vtičem, drugi pa s 4,4-milimetrskim 5-polnim uravnoteženim mini-vtičem, ki vam omogoča uporabo slušalk MSR7b z najnovejšimi visokozmogljivimi avdio predvajalniki.

Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Vmesnik

3.5 mm, 4.4 mm

Vrsta slusalk

Žične

Košarica

Live chat