Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Seagate NAS trdi disk 10TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Znamka: seagate

Spletna cena

352,98 

Cena vključuje DDV.

Seagate NAS trdi disk 10TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Ni na zalogi

Šifra: ST10000NE0008 Kategoriji: ,

Seagate NAS trdi disk 10TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Seagate NAS trdi disk 10TB 7200 256MB SATA3 IronWolf PRO

Seagate diski serije NAS IRONWOLF presegajo standardne namizne diske v vseh pogledih. Zaneljivost, velika kapaciteta, neprekosljiva zmogljivost in 24×7 delovanje (non stop) je samo nekaj odlik, ki so vgrajene v diske serije NAS.

Velikost: 3,5″
Vmesnik: SATA
Hitrost prenosa: 6Gb/s (Max)
Kapaciteta: 10TB
Hitrost vrtenja: 7200
Predpomnilnik (Cache): 256MB

Dodatno: senzor vibracij, AgileArray, Rescue Recovery Data Plan – reševanje podatkov – prvi dve leti garancije (preveri dostopnost/veljavnost).

  • Seagate razume vaše edinstvene izzive za shranjevanje podatkov in je z namenom doseganja svojih ciljev ustvaril trde diske (NAS) za shranjevanje (NAS) IronWolf ® in IronWolf Pro 18 TB.
  • Za vse NAS obstajajo IronWolf in IronWolf Pro – vedno vklopljeni, vedno delujoči.
  • Ti trdi diski NAS, izdelani za več uporabniška okolja in visoke obremenitve, so izboljšani s tehnologijo AgileArray  za optimalno zanesljivost in razširljivost sistema.
  • Upravljanje z zdravjem IronWolf (IHM) izboljša splošno zanesljivost sistema s prikazom učinkovitih možnosti preprečevanja, posredovanja in obnovitve. Ko so trdi diski IronWolf ali IronWolf Pro integrirani v združljive sisteme NAS, se zaradi stalnega spremljanja in opozoril uporabnikov splošna zanesljivost sistema poveča.
  • Ko kupite in registrirate pogon IronWolf Pro, je za 3 leta vključen načrt reševalnih obnovitvenih podatkov. V primeru nepričakovane izgube podatkov boste imeli dostop do globalne skupine strokovnjakov za obnovitev podatkov svetovnega razreda.
  • Trdi diski IronWolf s prostornino 4 TB in več so opremljeni s senzorji RV za vzdrževanje zmogljivosti v ohišjih NAS z več ležišči. Pogoni IronWolf Pro so standardno opremljeni z RV senzorji, vgrajenimi za NAS višjega odseka. Pogoni IronWolf in IronWolf Pro, zgrajeni s konvencionalnim magnetnim snemanjem (CMR), zagotavljajo dosledno zmogljivost, ki jo potrebujete.

 

Teža 0,6 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

60

Kapaciteta diska

10TB

Format diska

3.5"

Tip diska

Vgradni

Povezani izdelki

Košarica

Live chat