Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

Znamka: qnap

Spletna cena

388,43 

Cena vključuje DDV.

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

TR-004 podpira različne RAID konfiguracije. Glede na vaše zahteve lahko preklapljate med RAID načini, ki jih nadzoruje strojna ali programska oprema.
Premaknite DIP stikala v ustrezne položaje za vaš idealen način RAID: Individual, JBOD, RAID 0, RAID 1/10 ali RAID 5.
Nastavitve RAID lahko konfigurirate tudi iz vašega QNAP NAS ali z uporabo pripomočka QNAP External RAID Manager na računalnik.

Prostor za diske: 4 × 3,5″ SATA ali 2,5″ SATA, SSD, diski in kletke za 2,5″ diske niso vključeni v ceno)
USB priključki: 1×USB 3.2
Velikost: 44 x 439 x 291 mm
Poraba: ~18, 4.17 W v mirovanju
Dodatno: Kensington zaščita,

  • TR-004U podpira različne konfiguracije RAID. Glede na vaše zahteve lahko preklapljate med strojno ali programsko nadzorovanimi načini RAID. DIP-stikala premaknite na ustrezna mesta za vaš idealen način RAID: Individual, JBOD, RAID 0, RAID 1/10 ali RAID 5. Nastavitve RAID lahko konfigurirate tudi iz naslova QNAP NAS ali s pripomočkom QNAP External RAID Manager računalnik.
  • V primerjavi z drugimi ohišji RAID TR-004U ponuja programsko nadzorovane konfiguracije za večjo prilagodljivost upravljanja. Uporabniki lahko konfigurirajo RAID in nadzirajo zdravje diska z uporabo Storage & Snapshots Manager na naslovu QNAP NAS ali z uporabo pripomočka QNAP External RAID Manager v svojem računalniku.
  • Uporabite Storage & Snapshots Manager, da konfigurirate TR-004U kot razširitveno enoto za shranjevanje za vaš NAS QNAP. Način za shranjevanje razširitve NAS poleg konfiguracije RAID podpira tudi različne funkcije NAS, vključno s pomnilniškimi bazeni in posnetki. Z izbiro načina zunanjega pomnilnika lahko TR-004U uporabite kot DAS.
  • QNAP External RAID Manager je pripomoček za uporabnike sistemov Windows in Mac za nastavitev, spremljanje in ogled stanja TR-004U. Uporabniki lahko na TR-004U enostavno konfigurirajo skupine RAID in na hitro pridobijo stanje zmogljivosti in stanja RAID.
Teža 2.00 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat