Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

Znamka: qnap

Spletna cena

317,85 

Cena vključuje DDV.

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

QNAP USB razširitvena enota TR-004U

TR-004 podpira različne RAID konfiguracije. Glede na vaše zahteve lahko preklapljate med RAID načini, ki jih nadzoruje strojna ali programska oprema.
Premaknite DIP stikala v ustrezne položaje za vaš idealen način RAID: Individual, JBOD, RAID 0, RAID 1/10 ali RAID 5.
Nastavitve RAID lahko konfigurirate tudi iz vašega QNAP NAS ali z uporabo pripomočka QNAP External RAID Manager na računalnik.

Prostor za diske: 4 × 3,5″ SATA ali 2,5″ SATA, SSD, diski in kletke za 2,5″ diske niso vključeni v ceno)
USB priključki: 1×USB 3.2
Velikost: 44 x 439 x 291 mm
Poraba: ~18, 4.17 W v mirovanju
Dodatno: Kensington zaščita,

  • TR-004U podpira različne konfiguracije RAID. Glede na vaše zahteve lahko preklapljate med strojno ali programsko nadzorovanimi načini RAID. DIP-stikala premaknite na ustrezna mesta za vaš idealen način RAID: Individual, JBOD, RAID 0, RAID 1/10 ali RAID 5. Nastavitve RAID lahko konfigurirate tudi iz naslova QNAP NAS ali s pripomočkom QNAP External RAID Manager računalnik.
  • V primerjavi z drugimi ohišji RAID TR-004U ponuja programsko nadzorovane konfiguracije za večjo prilagodljivost upravljanja. Uporabniki lahko konfigurirajo RAID in nadzirajo zdravje diska z uporabo Storage & Snapshots Manager na naslovu QNAP NAS ali z uporabo pripomočka QNAP External RAID Manager v svojem računalniku.
  • Uporabite Storage & Snapshots Manager, da konfigurirate TR-004U kot razširitveno enoto za shranjevanje za vaš NAS QNAP. Način za shranjevanje razširitve NAS poleg konfiguracije RAID podpira tudi različne funkcije NAS, vključno s pomnilniškimi bazeni in posnetki. Z izbiro načina zunanjega pomnilnika lahko TR-004U uporabite kot DAS.
  • QNAP External RAID Manager je pripomoček za uporabnike sistemov Windows in Mac za nastavitev, spremljanje in ogled stanja TR-004U. Uporabniki lahko na TR-004U enostavno konfigurirajo skupine RAID in na hitro pridobijo stanje zmogljivosti in stanja RAID.
Teža 2,00 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Košarica

Live chat