Krajnik
1
Akcija!

Miška Razer Cobra Pro

Znamka: razer

Spletna cena

143,42 

Cena vključuje DDV.

Miška Razer Cobra Pro

Na voljo po naročilu

Šifra: MOURAZ104 Kategoriji: , Oznaka:

Miška Razer Cobra Pro

Miška Razer Cobra Pro

RZ01-04660100-R3G1

Brezžična gaming miška Razer Cobra Pro s Chroma RGB podsijajem z 11 nastavljivimi conami osvetlitve. Miška se priklopi z USB pletenim SpeedFlex kablom, USB HyperSpeed sprejemnikom ali na Bluetooth. Omogoča prilagoditve ukazov in snemanje macro funkcij, je simetrične oblike, vsebuje optična stikala 3. generacije in natančen Focus Pro 30K optični senzor. Baterija omogoča do 100 ur igranja preko HyperSpeed ali do 170 ur z Bluetooth povezavo.

  • Miška je opremljena s Chroma RGB osvetlitvijo z 16,8 milijoni različnih barv. Osvetljen je kolešček, Razer znak, na spodnji strani pa žari podsijaj, skupaj ima miška 11 prilagodljivih LED con. Chroma podprte igre prilagajajo osvetlitev glede na dogajanje v igri.
  • Miška omogoča različne načine povezave. Z uporabo HyperSpeed USB sprejemnika je mogoče igrati do 100 ur. Z Bluetooth povezavo baterija omogoča do 170 ur igranja. Ko je baterija prazna pa miška lahko priklopi tudi s USB-C v USB-A kablom. Podpira tudi brezžično polnjenje.
  • Cobra Pro omogoča prilagoditev in programiranje gumbov z makroji ter shranjevanje 5 različnih profilov. Kompaktna simetrična oblika je primerna za dolgotrajno igranje. Opremljena je z zasneljivimi optičnimi stikali 3-generacije z 0.2 ms proženjem.
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Vrsta

Brezžična

Košarica

Live chat