Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Miška Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless

Znamka: razer

Spletna cena

58,71 

Cena vključuje DDV.

Miška Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless

Na voljo po naročilu

Šifra: MOURAZ064 Kategoriji: ,

Miška Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless

Miška Razer Basilisk X HyperSpeed Wireless

Razer Basilisk X HyperSpeed je gamerska miška, ki se ponaša s HyperSpeed tehnologijo brezžične povezave, s katero ne boste opazili zakasnitev. Opremljena je z natančnim optičnim senzorjem 5G s 16.000 DPI, Razer mehanskimi stikali, 6 programabilnimi gumbi ter notranjim pomnilnikom za shranjevanje profilov. Narejena je za izjemno energijsko učinkovitost in z eno baterijo zagotavlja do 285 (HyperSpeed) oz. kar 450 ur (Bluetooth) delovanja.

TEHNOLOGIJA HYPERSPEED

Basilisk X se ponaša z izjemno hitro brezžično povezavo HyperSpeed skoraj brez zakasnitev. HyperSpeed povezava uporablja tehnologijo prilagajanje frekvenc, ki vsako milisekundo skenira kanale, ki so na voljo, ter izbere najhitrejšega. Za daljše delovanje baterije pa lahko izberete tudi Bluetooth povezavo.

OPTIČNI SENZOR 5G

Optični senzor 5G s 16.000 DPI omogoča zaznavanje najmanjših premikov miške in s tem zagotavlja izjemno natančnost pri igranju.

ENERGIJSKA UČINKOVITOST

Ko igrate, vam Razer HyperSpeed povezava nudi do 285 ur delovanja baterije. Lahko pa preklopite tudi na Bluetooth brezžično povezavo, s katero boste lahko Razer Basilisk X uporabljali kar do 450 ur.


MEHANSKA STIKALA

Miška ima vgrajena Razer mehanska stikala, ki prinašajo hitro in natančno klikanje ter se ponašajo z izjemno vzdržljivostjo. Njihova pričakovana življenjska doba je namreč kar 50 milijonov klikov.

6 PROGRAMABILNIH GUMBOV

Miška ima 6 programabilnih gumbov, ki jih lahko prilagajate v programski opremi Razer Synapse 3. Nastavljate lahko makre in sekundarne funkcije, kar vam omogoča hitrejše izvajanje ukazov v igri.

NOTRANJI POMNILNIK

V Razer Synapse 3 lahko prednastavite do 5 uporabniških profilov z nastavitvami, ki jih lahko shranite kar na miškin notranji pomnilnik in jih tako odnesete kamorkoli.


Lastnosti

  • 450 IPS, 40 G pospeševanje
  • Dvojna povezava – HyperSpeed 2,4 GHz z USB sprejemnikom ali Bluetooth
  • Ergonomska oblika za desničarje
  • Odličen gamerski kolešček
  • Sprotno menjavanje ločljivosti (800/1800/3200/7200/16000)
Velikost miške L
Namembnost miške Igranje
Vertikalna / pokončna? Ne
Brezžično Da
Baterije 1x AA
Polnilne baterije Ne
Priklop USB-A in Bluetooth
Tip senzorja Optični
Ločljivost senzorja 16.000 dpi
Št. gumbov 6
Stranski gumbi Da
Barve črna
Dimenzije 130 x 60 x 42 mm
Teža 83 g
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Vrsta

Brezžična

Košarica

Live chat