Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Microsoft Office Home & Business 2021 FPP – slovenski

Spletna cena

272,55  z DDV

Cena vključuje DDV.

Na voljo po naročilu

Šifra: T5D-03549 Kategorije: , ,

Bistvenega pomena, da se vse naredi. Office Home and Business 2021 je za družine in mala podjetja, ki želijo klasične Officeove aplikacije in e-pošto. Vključuje Word, Excel, PowerPoint in Outlook za Windows 11 in Windows 10.

 • Izrazite svoje ideje in ustvarite vizualni učinek
  Z izboljšanimi funkcijami za urejanje slik in medijev lahko svojemu delu preprosto dodate ustvarjalnost in naredite svoje ideje izstopajoče. Ne glede na to, ali podajate predstavitev svojim kolegom ali sošolcem, ustvarjate brošuro podjetja ali osebno vabilo, vam Microsoft Office omogoča, da postanete svoj lastni grafični oblikovalec.
 • Povečajte svojo produktivnost z orodji, ki so enostavni za uporabo.
  Microsoft Office vam pomaga, da svoje delo opravljate bolj intuitivno, tako da se lahko osredotočite na opravilo in dosežete boljše rezultate.
 • Prinesite nove vpoglede v svoje informacije in sprejemajte boljše odločitve
  Od poslovnih financ do gospodinjskih proračunov Microsoft Office olajša upravljanje in analizo vaših podatkov ter jih predstavi na smiselne načine.
 • Odstranite lokacijske in komunikacijske ovire
  Microsoft Office ponuja inovativne in prilagodljive načine združevanja ljudi. Microsoftove tehnologije in funkcije vam pomagajo enostavno deliti svoje datoteke in slediti svoji komunikaciji.
 • Pridobite informacije, ki jih potrebujete, kdaj, kje in kako želite
  . Microsoft Office vam omogoča, da ostanete produktivni na poti, saj omogoča dostop do vaših Officeovih dokumentov in zapiskov od koder koli prek spletnega brskalnika, računalnika ali pametnega telefona.

Paket vsebuje programe:
Word
Excel
PowerPoint
OneNote
Outlook

Povezani izdelki

Košarica

Live chat