Krajnik
0

V košarici ni izdelkov.

Akcija!

Icybox IB-DK4032-CPD adapter iz USB-C na VGA / USB-C in USB-A

Znamka: icybox

Spletna cena

8,57 

Cena vključuje DDV.

Icybox IB-DK4032-CPD adapter iz USB-C na VGA / USB-C in USB-A

Na voljo po naročilu

Šifra: IB-DK4032-CPD Kategorije: , ,

Icybox IB-DK4032-CPD adapter iz USB-C na VGA / USB-C in USB-A

Icybox IB-DK4032-CPD adapter iz USB-C na VGA / USB-C in USB-A

IB-DK4032-CPD

Kombinirani adapter USB Type-C
USB Type-C Multiport Docking Station je bila razvita za razširitev povezave vašega računalniškega sistema.
S priključno postajo lahko uporabljate dodatno zaslonsko enoto in USB naprave prek samo enega vmesnika USB Type-C na vašem prenosniku, medtem ko se prenosnik lahko nemoteno polni.

Podprti prenosnik lahko napolnite tako, da priključite polnilni adapter USB Type-C, medtem ko lahko dodatno napravo VGA (televizor, monitor, projektor itd.) in zunanjo napravo za shranjevanje uporabite prek USB-ja. Ni vam treba namestiti dodatnih gonilnikov, samo priključite in predvajajte.

Nova povezava USB Type-C ni le odporna na zvijanje, temveč ponuja tudi pretvorbo brez gonilnikov za video in avdio formate, sočasni prenos podatkov in možnost nalaganja gostiteljskega sistema. Zaradi svoje tanke zasnove je vmesnik USB Type-C obvezen za vsako mobilno napravo naslednje generacije, od pametnih telefonov do prenosnikov.

Priključki:
USB-C vhod
USB-C 3.2 izhod
USB-A 3.2 izhod
VGA-Dsub izhod

Windows Plug & Play

Dimenzije: 50 x 69 x 15 mm
Teža: 43g

RaidSonicova lastna blagovna znamka ICY BOX je postala znana leta 2004 z ohišjem trdega diska IB-350 in je še vedno močno povezana z odstranljivimi okvirji in rešitvami za shranjevanje. Do letošnjega leta pa je ICY BOX izjemno razširil svoj portfelj izdelkov in uživa vse večjo priljubljenost v 43 evropskih državah. Leta 2013 se je odprla tudi avstralska celina, v zadnjem času pa so med našimi poslovnimi partnerji tudi ZDA.
Teža 0,20 kg
Proizvajalec

Garancija mesecev

24

Povezani izdelki

Košarica

Live chat