Akcija!

Datalogic QuickScan Lite QW2100, 1D, USB, kit (USB), black

Spletna cena

91,87 

Cena vključuje DDV.

Datalogic QuickScan Lite QW2100, 1D, USB, kit (USB), black

Pokliči za zalogo: +386 4 50 20 300

Datalogic QuickScan Lite QW2100, 1D, USB, kit (USB), black

Datalogic QuickScan Lite QW2100, 1D, USB, kit (USB), black

handheld scanner, 1D, linear imager, Green Spot, 400 scans/sec., USB, IP42, incl.: cable (USB), colour: black

Za ostale modele čitalcev nam pišite na info@krajnik.si

Serija čitalcev QuickScan ™ je osnovni razred Datalogic ADC za splošne ročne čitalce za zbiranje podatkov. Linearni slikovni slik QuickScan Lite QW2100 je izdelek na osnovni ravni, ustvarjen posebej za branje dolgih in okrnjenih črtnih kod, ki je pogost na nekaterih območjih sveta. Idealen je za uporabo v maloprodajni, lahki proizvodnji, obdelavi dokumentov / računov in bančnem / finančnem okolju.

Imager QW2100 je majhen, lahek, njegova ergonomska oblika pa je udobna za uporabo med vsakodnevnimi operacijami. Omogoča hitro branje na večini 1D črtnih kod. Odlikuje ga širok kot skeniranja z razširjeno linijo optičnega branja, ki je idealen za zajemanje daljših in širših črtnih kod, ki jih običajno najdemo na računih za komunalne storitve in jih uporabljajo proizvajalci elektronskih delov. Poleg tega je linija za optično branje tanjša in svetlejša, kar uporabnikom omogoča skeniranje pod širokimi koti, ne da bi jim bilo treba povečati razdaljo.

Za čitalec QW2100 je bilo izdelano posebej oblikovano stojalo. Tega je mogoče namestiti kot držalo namesto stojala in ima tudi „nagibno glavo“ za različne nastavitve kota.

QW2100 je na voljo z dvema možnostma vmesnika: USB ali tipkovnico Wedge / RS-232 in vključuje različne možnosti pakiranja, tako da ga je mogoče naročiti kot optični bralnik ali kot komplet, opremljen s skenerjem, kablom in stojalom za lažje prostoročno čitanje. Programska oprema za konfiguracijo Datalogic Aladdin ™ ponuja uporabnikom prijazne funkcije, ki poenostavljajo postopek zagona, tudi za neizkušene uporabnike.

 

Teža 0.32 kg
Proizvajalec

Povezljivost

USB

Branje kode

1D

Morda vam bo prav tako všeč…

Košarica

Live chat