Krajnik
Išči
Generic filters
Filter by Product categories
0

V košarici ni izdelkov.

Išči
Generic filters
Filter by Product categories
Akcija!

ALL IN ONE SAM4S TITAN S360 8/250 WIN

Znamka: sam4s

Spletna cena

888,00 

Cena vključuje DDV.

ALL IN ONE SAM4S TITAN S360 8/250 WIN

ALL IN ONE SAM4S TITAN S360 8/250 WIN

ALL IN ONE SAM4S TITAN S360 8/250 WIN

Opis

Računalnik ALL IN ONE SAM4S TITAN S360 8/250 WIN je primeren za blagajne v gostinstvu in maloprodaji, saj je enostaven za namestitev in izjemno uporaben. Odlikujeta ga kakovostna izdelava in materiali, energetsko učinkovita arhitektura z nizko porabo toplote. Poleg elegantnega ohišja in majhne zasnove ga odlikujeta tudi tanek  zaslon LED LCD z resnično ravnim zaslonom PCAP na dotik. Sprednja plošča je odporna na prah in vodo, deluje brez ventilatorja in brez prezračevalne odprtine. Vsebuje procesor Intel Celeron J1900.

Odziven in natančen 15-palčni projektivni kapacitivni zaslon na dotik SAM4S Titan je izjemno vzdržljiv v večini okolij, vključno pri stiku z vodo, prahom in maščobo. Kapacitivne plošče na dotik SAM4s Titan se bodo aktivirale z golim prstom ali s kapacitivnim pisalom, kar uporabnike odvrne od uporabe navadnih svinčnikov, kreditnih kartic ali ostrih predmetov, kar bi lahko zmanjšalo življenjsko dobo sprednje plošče na dotik. Poleg tega ima zaslon zelo žive in jasne barve, kar izboljšuje kakovost uporabniškega vmesnika POS.

Sam4s Titan, ki vključuje najnovejši procesor brez ventilatorja Intel Celeron, združuje hitrost in učinkovitost ter tiho delovanje, je eden najbolj stroškovno učinkovitih in najtišjih PC POS terminalov v svojem razredu. Skupaj z vgrajenim SSD-jem zagotavlja, da pogon SSD ostane brez prahu in drugih vdorov, kar je idealno za težka maloprodajna in gostinska okolja.

SAM4S Titan je s svojim zaslonom brez okvirjev na večkratni dotik, ki je odporen proti polivanju, in ergonomskim dizajnom, eden najbolj elegantnih prodajnih terminalov v svojem sektorju.

S tradicionalnim stojalom ali možnostjo VESA za pritrditev na steno in drog se nudi še večja prilagodljivost namestitve.

SAM4S Titan je opremljen z zunanjim napajalnikom za enostavno zamenjavo. Zanesljiv in dostopen sistem POS terminal SAM4S Titan PC ima številne dodatne prednosti, zaradi česar je odlična vrednost za ta denar in odlična naložba v vašo POS opremo.

Tabela

Procesor Intel Celeron J1900 Quad Core do 2,4 GHz
SSD 250GB
RAM 8GB
Vmesniki 3 serijska vrata (izbira BIOS-a RI/5V/12V)

6 vrat USB (5 vrat USB 2.0, 1 vrata USB 3.0)

Ethernet, VGA, predal, avdio

Operacijski sistem Windows 10 IoT
Garancija 36 mesecev
Zaslon na dotik Da
Vrsta zaslona Kapacitivni
Diagonala zaslona 15″
Opcije MSR       1/2/3 Track Support (USB)

Customer Display:

15′ LED LCD (1024 x 768) Normal/Flat

9.7′ LED LCD (1024 x 768) Flat

VFD (20CH x 2Line)

VFD (256 x 32 Graphic)

Specifikacije

Za dodatne informacije nam pišite na info@krajnik.si

Proizvajalec

Garancija mesecev

36

Procesor

Intel Celeron

Kapaciteta rama

8GB

Kapaciteta diska

250GB SSD

Operacijski sistem

Windows 10 IoT

Diagonala zaslona

15"

Zaslon na dotik

Da

Vrsta zaslona

Kapacitivni

Morda vam bo prav tako všeč…

Išči
Generic filters
Filter by Product categories

Košarica

Live chat